събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Ryback обсъжда наскоро WWE погребване на Ricochet

Ryback обсъжда наскоро WWE погребване на Ricochet

70

Само преди няколко месеца Рикочет бе шампион на Съединените щати, а след това само преди няколко седмици предизвика Брок Леснар за WWE Championship. Но Рикошет беше съкрушен в този мач в Супер Showdown и след това загуби чисто от Ридик Мос в мач за Сурови за титлата 24/7. Миналата седмица Рикошет изигра мач на главното събитие на WWE .

Изглежда, че той е в процес на погребване, което са преживели много WWE Superstars в даден момент. Ryback говори за бързото спускане на Ricochet в „Доклад за борба с борбата с Rjav TV с Raj Giri.“

„Странно е откъде започна това и говорихме за това, когато не бях развълнуван от това как Боби Лашли беше използван за настройване на Рикочет, за да се изправи срещу Леснар и да се разцепи. Със сигурност, това беше типичен мач на Брок“, каза Райбек преди да добави, че не е запознат с Ридик Мос.

Free Instagram Followers

„Той всъщност има страхотен външен вид. Мислех, че ще сложат заглавието 24/7 на Ricochet и ще рестартират отново изграждането, което има смисъл. Но тогава той загуби и не знам. Тогава видях някои неща, където пишеше Винс се отказва от него. WWE захранва всичко това и те правят това за f *** с момчетата, тъй като знаят, че момчетата четат дъските. по каквато и да е причина те искат. “

Тогава Райбек се усъмни дали WWE е проснала на Рикочет преди месеци и планът е просто да извади мача от Саудитска Арабия, преди да започне да го погребва.

„Тогава погледнете момчетата, които са използвали, това е, което е гадно за това, което Боби го прехвърли, не означаваше нищо. Това винаги го мразех, както когато сте част от това, когато не се отплаща за нищо. Просто носи всички надолу. Брок не става по-висок и това е гадно „, заяви Ryback.

След това той направи комплимент за външния вид и уменията на Ricochet, но каза, че WWE иска да държи Superstars на определено ниво, за да ги държи под контрол. Те ще ви изградят и след това ще ви съборят, но не искате да се заравяте напълно, както обикновено не се връщате от това.

„Никога не искаш да стигнеш твърде далеч, защото ако го направиш, няма да го преодолееш. Джиндър е единственият, с когото някога са го правили, въпреки че е имало обратната реакция“, каза Райбек. „Тогава го върнаха обратно до мястото, където се е настанил в средната карта. Това не е добро нещо и просто е гадно, че никога няма да разберем защо такива неща се случват.“

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте отчета за борба с борбата с телевизори Ryback с Raj Giri с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.