петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Ryback On Undertaker е разстроен заради Michelle McCool е изключен от WWE...

Ryback On Undertaker е разстроен заради Michelle McCool е изключен от WWE Gallery

76

В чест на Месеца на историята на жените, наскоро WWE публикува галерия от 45 жени, спечелили или WWE Championship или NXT Championship. Мишел Маккуул беше четирикратна шампионка, но любопитно беше пропусната от списъка, преди да бъде добавена по-късно, след като изрази недоволството си.

След това Undertaker изпрати рядък туитър, в който той каза „Твърде малко късно … невероятно !!“ в отговор на туит галерията на WWE. Ryback обсъди цялата ситуация в Ryback TV Shooting Blanks Wrestling Report с Raj Giri.

„Лудост е, че сте се оженили Хънтър за Стефани на върха на компанията“, каза Райбек, преди да отбележи, че двамата с Маккуул са съседи, докато са били в „Дълбоката борба на Юг“. „Тя винаги е работила много усилено и никога не се е оплаквала или е – хед, за да мога да разбера нейното неудовлетворение. Тези неща не са направени случайно. Просто не оставяш някого и просто е гадно, че подобни неща продължават.

Free Instagram Followers

„Няма значение с кого сте дори с Taker. Vince няма връзки с никого. Виждали сме го с дългосрочни служители, където той просто ги уволнява и те го правят по наистина sh ** ty начин. Няма лоялност и е странно нещо. Такер стига до края и нищо не ме изненадва.

„Това е по-скоро за нейното лично, отколкото за всичко. Бях останала от толкова много неща сега, че не давам никакво значение. Тя го прави и се радвам, че са го поправили поне.“

Тогава Ryback каза, че жените на днешния ден трябва да са благодарни на минали суперзвезди като McCool, тъй като днешните изпълнители не трябва да преминават през същия BS, както тези от миналото.

Тогава Радж възпита Сайбъл и факта, че е омъжена за Брок Леснар. WWE рядко я споменава и нейното име никога не се носи слухове за Залата на славата и Ryback аргументира защо.

„Реакцията е мъжка, както всички. Тя взриви всички останали момичета за реакция“, заяви Райбек. „Това може да е просто нещо, при което Брок не иска да бъде споменат за нея. Много хора, щом си тръгнат, искат да излязат от този борбен балон и глупостите **.“

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Ryback TV Shooting Blanks Wrestling Report с Raj Giri с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.