вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Ryback относно спирането на нарушенията на уелнес на Самоа Джо, как работи...

Ryback относно спирането на нарушенията на уелнес на Самоа Джо, как работи политиката за тестване на наркотици в WWE

69

Самоа Джо наскоро бе спрян от WWE за първото си нарушение на политиката за уелнес. Той е спрян за 30 дни и вече е четвъртата Суперзвезда, която отслужи време за нарушение на уелнес само през 2020 година.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

WWE не обявиха незабавно спирането, което също е нещо, което са правили в миналото. Ryback ги обсъди, задържайки съобщенията за спирането на отчета за предаване на борбата за борба с изстрелването на Ryback TV с Raj Giri .

Free Instagram Followers

„Това изглежда само по себе си сенчесто. Това се връща към много неща, които вършат“, каза Райбек, преди да отбележи, че ако Conor McGregor не успее тест за наркотици седмица преди двубой, UFC няма да позволи на двубоя да продължи като планирани и Макгрегър да се състезава.

„Тук има дупки в тестването на наркотици [с WWE]. Когато човек тества положително, човекът трябва да бъде спрян и да бъде обявен незабавно. Това показва, че компанията за тестване на наркотици е нещо с бикове. Това трябва да бъде наложено“ веднага. Тези непълнолетни работници, които влизат в тези момчета, не се подлагат на тестове за наркотици и това не е честно за таланта на пълен работен ден. “

Ryback каза, че когато беше с WWE, това го притесняваше, че ще си отработи опашката и ще се съобрази с правилата за уелнес, докато не влизат непълно работно време, а не ще се тестват и ще получат всички големи места.

Той също така заяви, че иска тестовете за наркотици в борбата да бъдат възможно най-стриктни. Тогава Радж го попита колко често е тестван в WWE.

„Това беше 5, 6, 7, 8 пъти [година] някъде в този диапазон. Беше на тримесечие. Мисля, че имаше период, в който ходех 4-5 месеца, без да се тествам и това беше най-дълго време“, разкри Ryback , „Веднага след като бях тестван всеки път. Те знаеха, че съм чиста и не правя марихуана или нещо подобно по това време. Когато непрекъснато получавате чисти тестове, те не са толкова загрижени. Но момчетата, които получават изскочи за плевел се тестват непрекъснато. Ако не успеете за PEDs, вероятно ще бъдете тествани много повече. “

Той каза, че се тествате по телевизията, PPV и дори понякога на събития на живо, така че да ви хванат извън охрана.

„С някои от реферите голяма част от хората озаптяват момчетата до кога ще бъде тестването на наркотици. Това е странна система. Всъщност това е тестване на наркотици, но има дупки. Знам, момчета там, които правеха различни неща това са PEDs и те не се показват на теста „, заяви Ryback. „Това ме притесняваше с тях да ям торбичките си с бонбони в автобуса и да не излизам на работа. Това е истинско нещо, но в края на деня не ми е на сърце. Така че, това е нещо, което ще трябва да притеснявайте се, когато остареят. “

Райбек каза, че онези рефери, които биха дали талант преднина по отношение на тестването, са стопаните на Марк Карано. Те ще бъдат приятели с таланта и след това ще ги докоснат, като се отчитат на Карано.

„С момчетата на марихуана чух, че има напитки, които могат да извадят, за да го изпуснат от системата си. Обикновено те трябваше да знаят ден преди това и после да го изхвърлят. Но това е марихуана и за мен това е безобидно от страна на от отказите [за предупреждение за талант]. Те не искат момчетата да плащат 2500 долара глоба за нещо, което не би трябвало да плащат „, каза Райбек.

„Наистина съм любопитен за какво се появяват. Знам как начина на работа там и ако човек намери нова“ добавка „, която не е тествана, тогава тя се разпространява като див пожар. Не знам. Кокаин ли е? Спомням си, че когато бях там, някои от момчетата щяха да изскачат за кокаин. Никога не съм го правил, но се бориш, купонясваш и правиш кокаин. За това ли се появяват? Не знам . “

Райбек призна, че не можеш просто да погледнеш към телосложението на един човек и да кажеш дали не се занимава с нещо като Самоа Джо е отличен пример.

„Някои от онези момчета, като Джо, не ги гледаш и си мислиш, че вземат PED. Но също така, ако си ф *** ед, тогава вземаш нещата за възстановяване. Така че, аз“ видях много хора, които не изглеждат като те вземат неща и ще се шокирате, че те взимат неща, „заяви Ryback.

„Това не е горчиво или ядосано, но този график е така измислен. Просто се опитваш да оцелееш, така че да не е вина на таланта просто се опитвате да ходите всяка седмица по всякакъв начин. “

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Доклад за стрелба за празни борби с Raj Giri с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.