събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Ryback за това как формулата на WWE да не позволява на борците...

Ryback за това как формулата на WWE да не позволява на борците да се преодолеят ги засяга

73

Преди пандемията на коронавирус, WWE публикува най-ниските си сурови рейтинги досега за епизод през сезон на WrestleMania . Ryback казва, че проблемът е във формулата на WWE, тъй като те не позволяват на младите звезди да стават Superstars и да привличат нови фенове.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Той говори повече за това в последния „Доклад за борба с борбата с риболов на телевизия Ryback с Радж Гири“.

Free Instagram Followers

„Ще дойде време, когато говорим за тях, че няма да успеят да пробият 2 милиона зрители“, каза Райбек за броя на рейтингите. „Смятам, че това е неизбежно с посоката, в която върви. Нещо трябва да се промени. За тях приоритетът стана:“ Как можем да спечелим колкото се може повече пари и да сведем до минимум наддаването на таланта колкото е възможно повече? “ Те намериха блестящ начин да направят това, но това е опасна игра, която играят и тя наваксва на много нива. “

Той добави, че днешните Superstars не са на нивото на минали звезди, защото WWE няма да им позволи да се издигнат.

„Гледате го с човек като The Fiend. Мисля, че WrestleMania е отменена най-добрата част за това е, че спасява The Fiend от поставянето на John Cena“, заяви Ryback. „Наистина ме притеснява. Говорих с момчета горе и те се смеят и казват:„ Сина се върна към *** ъб погреба The Fiend “. Това не е Джон, това е системата, която го позволява. Бизнес моделът трябва да се промени, за да надвие момчета.

„Нещото също е с Роман. Обичам Роман. Той може да го изпрати по пощата, но му е позволено да остане в тази роля, защото той работи много усилено. Но вие се върнете към Rock and Stone Cold, те мислеха за начини 24/7 да надминат всеки други, за да получите повече. Като има предвид, че Роман може просто да ляга през нощта и да се показва, и той все още е в този слот. Да не кажа, че не работи усилено, но знае, че има този слот. Той е във вътрешния кръг на Винс за каквото и да е причини, но вие сте отнели този състезателен елемент с таланта. “

Райбек каза, че смята, че цифрите ще продължат да намаляват дори при хардкор аудитория. За да може това да се промени, WWE трябва да създаде по-големи от живота Superstars, защото това искат да видят хората.

В други рейтингови новини миналата седмица епизодът „Бекстейдж“ имаше рекордно нисък брой зрители. То имаше само 35 000 зрители и Ryback спомена, че както формулата, така и времевият слот работят срещу шоуто.

„Нощта трябва да бъде включена и те трябва да бъдат на FOX. Дори и да го поддържат на FS1, трябва да го получат в по-добра нощ и в идеалния случай да бъдат на FOX веднага след SmackDown“, каза Ryback преди да спомене колко успешно беше Talking Smack. „Проблемът с [Talking Smack] беше, че талантът беше разрешен да излезе и да се преодолее. Ето защо той беше отменен. Те нямаха контрол над таланта да излязат и да се преодолеят.

„Сигурен съм, че FOX не е развълнуван от всичко това. Все още казвам, че аз и Пънк седяхме там в два костюма със охранител по средата и нека да анализираме шоуто и да вземем джабове един към друг … Гарантирам това би било най-добре оцененото шоу. “

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Ryback TV Shooting Blanks Wrestling Report с Raj Giri с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.