понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Ryback за това, защо мисли John Cena, ще победи фейта в WWE...

Ryback за това, защо мисли John Cena, ще победи фейта в WWE WrestleMania 36

118

След седеммесечна пауза, Джон Сина направи завръщането си в WWE миналата седмица на SmackDown Live. След като Сиана заяви, че няма да се появи на WrestleMania 36, тогава The Fiend се появи и посочи знака WrestleMania, на който Cena кимна в знак на приемане на мач.

Ryback вече вижда написаното на стената за този мач, докато той обясни на президента на Wrestling Inc. Радж Гири в репортаж за борба с борбата с прострелвания на Ryback TV с Raj Giri.

„Джон идва за голям ден на плащане и голям мач. От кога беше активен до кога е напуснал, според мен стойността му малко намалява“, каза Райбек. „Знам как е Винс и Винс гледа на това, тъй като Сина се нуждае от голяма победа в WrestleMania, за да го възстанови като Бабе Рут по борба. Ето как Винс гледа на нещата.

Free Instagram Followers

„Той не гледа на това на моите настоящи момчета, които поддържат тази компания, как можем да ги издигнем по-високо? Това е как мога да запазя наследството на Джон Сина непокътнато? Така мисли Винс и така ще стане. Аз може да ви гарантира с това. “

The Fiend е на разположение за този мач на WrestleMania със Cena, защото наскоро той загуби универсалния шампионат от Бил Голдбърг в Super Showdown. Райбек вярва, че Голдбърг е чисто преходен шампион и ще бъде използван за издигане на Роман царува надолу по пътя.

„В главата на Винс той може да си мисли:“ Роман може да получи топлина за биенето на Фиенд и хората ще се обърнат към Роман, ако направят това съвпадение на WrestleMania. “ Но те не дават af *** за Бил и те ще получат топлина в интернет на Бил „, каза Райбек за Голдбърг, побеждавайки The Fiend. „Така работят. Те ще позволят на Бил да намери момента и да нагрява интернет, а след това Роман ще спаси деня, като отнеме [заглавието] на Бил. В очите на Винс това прави Роман спасителят.“

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Ryback TV Shooting Blanks Wrestling Report с Raj Giri с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.