събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Събитието на Кевин Оуенс се промени заради пандемията на коронавирус

Събитието на Кевин Оуенс се промени заради пандемията на коронавирус

84

Inside The Ropes обяви, че тяхното събитие "Само за една нощ" с WWE RAW Superstar Кевин Оуенс е преназначено поради пандемията на коронавирус.

Днес бе обявено, че събитието е преместено от петък, 20 март до петък, 5 юни. Събитието все още ще се проведе в The Engine Works в Глазгоу, Шотландия.

ITR отбеляза, че те са в постоянна комуникация с WWE и Owens по отношение на напредването на събитието, но не им остава друго, освен да отложат до лятото. ITR заяви, че решението е взето със "значително внимание" към здравето и благополучието. Те добавиха, че Owens, WWE и ITR се ангажират да доведат събитието, но в сигурен капацитет за всички страни.

Free Instagram Followers

"Бяхме в постоянна комуникация с WWE и Кевин по отношение на това да продължим с шоуто. Докато бихме се радвали да предадем шоуто следващия петък, предвид продължаващата ескалация на вируса, не ни остава друг избор, освен да отложи шоуто до петък, 5 юни 2020 г. “, се казва в изявлението на ITR.

ITR моли притежателите на билети да отговорят на получения от тях имейл с допълнителна информация. Можете да видите пълното съобщение за промяната на графика по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.