Съдията прекрати мача между Амброуз и Оуенс, заради меле

538

Първият SmackDown за новата година бе и първото му издание по телевизията USA Network, която предава и мачовете от RAW. Ето и резултатите:

  • Вечерта започна като Джон Сина, който през седмицата обяви, че ще претърпи операция на рамото, се появи за пръв път в Разбиване от много време насам. 15-кратният шампион покани на ринга шампиона на САЩ Алберто дел Рио и го прикани да защити шампионския пояс, но не срещу него, а срещу Калисто. Нисичкият Луча дракон, който е носител на награда Слами за 2015 г., победи дел Рио, но титлата не беше заложена. Въпреки това победата прави Калисто претендент №1 за пояса на САЩ.
  • Веднага след това бе промотирано завръщането на Брок Лекснар в RAW този понеделник.
  • Шоуто продължи с предаването на Майк Миз – Miz TV. По традиция Миз бе прекъснат и на ринга се появиха отборните шампиони Новия ден – Биг И Ленгстън, Кофи Кингстън и Ксейвиър Уудс, последвани от Долф Зиглер, Златен прах, Невил, Р-Труф, а темата бе предстоящата Кралска битка на турнира Кралски грохот. Това прерасна до отборна битка между между Р-Труф, Невил, Долф Зиглер и Златен прах срещу Новия ден и Майк Миз, спечелена от първите.
  • Шампионката на дивите Шарлот запази титлата си в мач срещу Беки Линч.
  • Мачът за интерконтиненталната титла между шампиона Дийн Амброуз и Кевин Оуенс завърши без победител, тъй като битката се пренесе извън ринга. След края двамата си спретнаха здрав бой сред масата на коментаторите и закриха шоуто с меле.

Снимка: WWE.com

 

Free Instagram Followers
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.