Сайтът търси екип!

742

Здравейте! Както се забелязали напоследък няма новини в сайта, а основният фактор за това, е че екипът на сайта не разполага с достатъчно време да ъпдейтва новостите около света на кеча. Както знаете, kech.news се прави с цел забавление, не се издържа от никого и няма финансови постъпления. Всичко се прави за удоволствие. Точно за това обявяваме търсенето на екип за сайта, който да качва новините от света на кеча и не очаква възнагреждиние за това. Ето какви хора търсим:

  • Да имат възможността да качват всяка седмица новините от RAW, NXT, SmackDown и турнирите на федерацията. Новините се пишат под формата на обзорни статии, като разказват какво се е случило.
  • Да имат възможността след публикуването на новината да я публикуват на страницата във Фейсбук.
  • Да са грамотни и да имат перфектни познания по български език. Моля, всеки, който смята, че не е достатъчно грамотен, изобщо да не кандидатства, тъй като няма да бъде взет под внимание. Ние се стараем да правим сериозен сайт, който да конкурира истинска медия и да даде поле за изява на бъдещи журналисти.
  • Опит с WordPress е предимство – добре е да имате опит в някакъв сайт.

Моля, всеки желаещ да стане част от екипа на сайта да пише на [email protected] с кратък коментар на всяко от изискванията.

Очакваме Ви!

Free Instagram Followers

 

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.