Сайтът вече е с форум + още готини работи

387

Здравейте!

Благодарим Ви за вашата активност в сайта и страницата във Фейсбук! Сайтът лека-полека започва да се развива благодарение на всички Вас, за това от днес имаме някой нови неща, които ще представим.

1. Потребителски профили

profileВече всеки от Вас може да се регистрира в сайта, като използва менюто вляво! Регистрацията отнема 1-2 минути. Естествено може да използвате и регистрация, чрез профила Ви във Facebook и така в рамките на 30 секунди да се сдобиете с потребителско име в нашия сайт! След това може да се логвате само с натискане на иконката на FB! Потребителското име Ви дава право да пишете в чата, чрез него и вече не е нужно да сте анонимни там! Естествено регистрацията служи и за още нещо и то е…

Free Instagram Followers

2. Форум за истински фенове

Сайтът може да се похвали с чисто нов форум, където може да обсъждате любимите звезди, турнири, мачове и други! Създавайте всякакви теми, които Ви вълнуват и ги обсъждайте с други фенове като вас! Форумът е напълно стандартен и не би трябвало да бъде труден за използване от никого.

3. Нова анкета

Както виждате анкетата ни също е обновена! Очакваме отговорите Ви – кой ще е победителят от Кралската битка на турнира Royal Rumble и съответно нов световен шампион в тежка категория?

 

 

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.