понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Сами Зайн казва, че победата на камарата за елиминация на WWE беше...

Сами Зайн казва, че победата на камарата за елиминация на WWE беше "Печелете за добрите момчета"

72

Сами Зайн прикова Браун Стройман, за да спечели Междуконтиненталния шампионат на WWE в снощната елиминационна камара на WWE в мача за хендикап 3 на 1, който също включваше Чесаро и Шинсуке Накамура.

След мача Зайн беше попитан как се чувства да получи първата си титла в главния списък.

„В този свят е много трудно да си добър човек“, започна Зайн. "Това е много, много тежко световно отчаяние, глад, болести, просто е толкова трудно да бъдеш добър човек. Но всеки път за известно време, всеки веднъж във велико време, справедливостта се обслужва. Това не е за мен, това не е така" "Дори за нас, това е за справедливостта в несправедливия свят, това е оптимизмът в свят на отчаяние. Това е за добрите момчета!"

Free Instagram Followers

В Twitter Zayn публикува снимка на себе си, който държи заглавието до снимка на Пол Маккартни и дъщеря му Стела Макартни, облечени в риза с надпис "About F – ing Time", очевидно споменавайки, че това е първото заглавие на Zayn от преминаването от NXT. По отношение на Маккартни, снимката е от 1999 г., когато той е въведен като солов изпълнител в Залата на славата на Rock N 'Roll.

Зайн спечели първенството по NXT през декември 2014 г. срещу Адриан Невил, задържайки го 62 дни, преди да го загуби от Кевин Оуенс.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.