Сантино Марела: Биография

1315

Антъни Карели

Профил

Име на ринга

Free Instagram Followers

Джони Гео Баско

Борис Алексиев

Сантино Марела

Височина

183см.

Тегло

103кг

Трениран от

OVW

Дебют

2004

Сантино Марела

Антъни Джон Карели (роден на 6 март 1974) е американски професионален кечист, по-добре познат от имената си на ринга – Борис Алексиев и Сантино Марела. В момента той работи за Световната федерация в разделението Първична сила.

Кариера


Антъни е роден Ню Йорк. По-късно той се мести в Лоусфил, Кентъки. Преди кеча той се е занимавал с джудо. Печелил е множество турнири. През 1994 се присъединява към Канадския Шампионат за мъже под 21. За кратко е боец и в японската MMA преди да подпише с WWE.

Световна Федерация по Кеч

OVW – Подготовка

През юли 2005, докато работи под името Джони Гео Баско, той дебютира в OVW по много интересен начин. Бугимен е на ринга, но никой не се навива да се бие с него. Тогава е повикан човек от публиката. Сред желаещите е и Антъни Карели. Естествено всичко това е сценарии.

След като сценарист на шоуто става Пол Хеймън, той замисля нова роля за Карели. Прекръства го на Борис Алексиев, като го обявява за боец дошъл от Русия. Карели прави дебюта си под това име на 12 април 2006, заедно с мениджъра си – г-н Стронгко. Той продължава да доминира над съперниците си, като използва множество хватки за предаване. Прави победа над друга звезда от OVW – Дюи, само за 10 секунди. Подписва с WWE на 11 август 2006, но продъжава да се появява в OVW.

На 24 януари 2007, Карели печели OVW Телевизионна титла. Губи титлата на 7 февруари, но отново я печели на 14 март. Три дни по-късно, я губи от Шон Спиърс.

Първична сила
Карели прави дебюта си в WWE на 16 април 2007, в издание на Първична сила от Милано, Италия. Той е призован от г-н МакМеън като човек от публиката, приел предизвикателство за мач срещу Умага. Дебютира под името Сантино Марела. Мачът започва, като в него Карели се бие за интерконтиненталната титла. Мачът е без забрани. Докато Умага безбожно пребива Антъни, на ринга излиза Боби Лешли, който пребива Умага. Така Карели става интерконтинентален шампион.

Следват защити на интерконтиненталната тила, като първите от тях са срещу Крис Мастърс.

Финални и Коренни Хватки


[+] Сантино Марела

– Комбинация от редица премятания
– Нисък ритник
– Енцугири
– Челюстотрошач
– STO
– Премятане взаимствано от джудото
[+] Борис Алексиев

– Захват тип кобра в позиция корем-корем (belly-to-belly)

– Триъгълно задушаване

– Премятане през рамо

– Пълен Нелсън

– Фигурата приложена на врата

– Летящ ритник

Титли и отличия


[+] WWE

[-] WWE Intercontinental Championship

[+] OVW

[-] OVW Television Championship

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.