четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Съобщава се, че Jushin Thunder Liger е потвърден за класа на Залата...

Съобщава се, че Jushin Thunder Liger е потвърден за класа на Залата на славата на WWE 2020

54

След седмици на спекулации японската легенда за борба Jushin Thunder Liger е потвърдена за Залата на славата на WWE 2020, според Tokyo Sports в Япония.

Преведеният доклад отбелязва, че въвеждането на Лигър е взето решение през тази година и че също е информирана New Japan Pro Wrestling. Възможно е WWE да направи официалната индукция по-късно днес с обявление. Името на Лигър беше споменато за първи път от @Wrestlevotes за възможна индукция през 2020 г. в началото на февруари.

Статията признава, че WrestleMania 36 Week, включително церемонията за въвеждане на Залата на славата през 2020 г., е във въздуха поради пандемията на коронавирус, но Лигър заяви, че все още иска да пътува до Съединените щати, за да приеме честта.

Free Instagram Followers

След като направи дебюта си за про борба през 1984 г., Лигър завърши легендарната си кариера по-рано тази година на двустранното събитие на NJPW Wrestle Kingdom 14 , което официално се оттегли на 5 януари. Лигър се появи за множество групи по борба през годините, включително Stampede Wrestling, WCW, TNA, ROH, CMLL и други. Първата му поява на WWE се завръща през 1990 г. на срещата на върха по борбата в Токио Dome Dome с NJPW и AJPW, но той направи официалния си дебют WWE тук в Съединените щати през август 2015 г. с победа над Tyler Breeze на WWE NXT „Поглъщането“ : Бруклин “събитие.

В момента церемонията по въвеждането в Залата на славата на WWE 2020 се предвижда да се проведе в четвъртък, 2 април от Амали Арена в Тампа, Флорида, по време на WrestleMania 36 Week. В момента WWE има следните имена, обявени за клас 2020 – „Британският булдог“ Дейви Бой Смит, Батиста, The nWo (Хълк Хоган, Скот Хол, Кевин Наш, Шон Уолтман), The Bella Twins и JBL. Лигер трябва да бъде потвърден тази седмица.

Следете актуализации за Залата на славата на WWE 2020.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.