събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Саша Банкс и Байли коментират, че не са на WrestleMania Card

Саша Банкс и Байли коментират, че не са на WrestleMania Card

76

Докато WWE обяви, че поради пандемията на коронавирус, WrestleMania 36 вече ще бъде събитие за две нощи в събота, 4 април и неделя, 5 април, излъчване от множество места без тълпи, включително WWE Performance Center в Орландо, те не са потвърдили предварително шоу на Kickoff.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

WrestleMania 36 е планирано да се излъчва по плащане за преглед и WWE мрежата в 19:00 ET и двете нощи, но все още няма дума за Kickoff, който вероятно щеше да започне в 17:00 ET и да продължи два часа.

Free Instagram Followers

Саша Банкс отиде в Туитър днес следобед и се пошегува, че ще оглави предварителното шоу.

Банките направиха коментарите, когато отговориха на коментари, направени от WWE Hall of Famer Edge, който отговаряше на по-ранен туит от Roman Reigns, за това какво ще бъде истинското основно събитие на WrestleMania 36 .

„Това е сладък господин Волф и господин Куче. Но тази Пантера ще бъде основното събитие в предварителното шоу“, пише Бенкс. „Оставих своя отпечатък в @WWEPC. Просто попитайте орела @itsBayleyWWE. Тя беше там от 5 години, тъй че технически това е нейната земя и тя иска да ви излезе от двора си! #TheMainEventbeforeTheMainEvent“

Докато шампионката на SmackDown за жени Бейли не е отговорила на туита на Банкс, че е маркирана, тя отговори на оригиналния туитър от Reigns.

Тя написа: „НЕ МИ !!! хахахахахахахахаха се забавлявай Голямо куче вълна вълна“

Банките отговориха на този туит от Бейли и я „поправиха“ по-рано от предишното шоу.

„Ами сега искам да кажа, няма да бъдем нататък“, написа Банкс. „Хайде да съберем малко овце [овчи емоджи] [усмихнато лице емоджи] бааааахаха“

Тогава един фен коментира, че Байли е работил с всяка заплащане за гледане, но едно през 2019 г., и е работил на живо, плюс всички събития в SmackDown, с изключение на 1 или 2. Фенът добави, че Бейли дойде в Центъра за изпълнение миналата седмица „за овце“ но никой не се появи. Те завършиха туита с хештег „#WorkhorseSkippingMania“.

Байли отговори на този фен и написа: „ТОЧНО !!!!!!!! какво повече мога да направя за тези овце?! ??“

Можете да видите пълните туитове от Reigns, Edge, Banks и Bayley по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.