Саша , Бейли и Дана правят шоу , а Сет и Русев провалят шанса на Роман – RAW 12.09.16

625

Здравейте ! Ето го и обзорът на тазседмичния епизод на RAW .

Епизодът на Първична сила бе открит с Мик Фоули , който бе прекъснат от Шарлот и Дана Брук , а в последствие и от Саша Банкс . p1Както знаем The Legit BOSS ще се изправи срещу Шарлот в мач за титлата на жените след 2 седмици на турнирът на RAW Clash Of Champions . Ожесточеният спор между двете бе прекъснат от оглушителното скандиране на феновете , които викаха ,,Саша , Саша , Саша , Саша “ и появяването на Бейли на ринга . Феновете завикаха името на Бейли , която също поиска мач за титлата . Саша не бе съгласна с Бейли и каза , че в битката за титлата няма приятели . Спорът стана още по-голям при определянето на мача , все пак всички искат титлата . Бе начислен мач Саша срещу Бейли , а победителят този мач , ще получи възможността да се изправи срещу шампионката за титлата . Шарлот се развика на Дана , която се ядоса и й заби един силен шамар в лицето . Мик се възползва от ситуацията и направи мача тип Тройна заплаха – Саша срещу Бейли срещу Дана , а победителят ще се изправи срещу Шарлот . Мачът започва ! Въпреки контузията си Банкс се справя доста добре на ринга , Брук изхвърля Бейли от ринга и гледа да довърши започнатото от Шарлот , а именно гърба на Саша . Като цяло дивите се справят доста добре на ринга . И победител е Саша с туш над Бейли .

p2p3

Free Instagram Followers

-В следващият мач Бо Далас побеждава Брандън Скот .

-Сами Зейн прекъсва ,,The Highlight Reel” и Джерико . Крис удря Сами с телефон в главата .

-Следва мач №5 между Сезаро и Шеймъс от Best of 7 Series . Засега резултатът е 3-1 за Шеймъс … Дали Сезаро ще се завърне в битката ? Мачът започва ! И двамата искат победата и се бият с много хъс за нея ! Неотдавна Шеймъс сподели , че Best of 7 Series е много важна за него и че ще направи всичко , за да спечели . Но победител е Сезаро с туш . Така резултатът става 3-2 .

p4

-Алиса Фокс се изправя срещу Ная Джакс . Ная разбива барикадата със Спиърс към Алиса . След това Ная Джакс си тръгва и така мачът завършва без победител .

p5

-Следващият мач е между Новият ден и Люк Галоус и Карл Андерсън . Клубът взима победата !

p6

-Жиндер Махал побеждава Джак Суагър .

-My name is Enzo Amore and I am … Ензо Аморе (и Големият Кас) се изправя срещу Епико (и Примо) . Ензо показва класа , Епико също се справя доста добре . Епико с туш , но Ензо не може да се повдигне заради Примо , който му е хванал краката . Победата е за Епико (чрез измама) .

p9

-Вселенският шампион Кевин Оуенс се изправя срещу Роман Рейнс . Мачът е доста дълъг . Роман се бие отлично , но Оуенс също се справя добре . Рейнс е повален , а Оуенс е нападнат в гръб от Ролинс . Оуенс печели с дисквалификация и Роман губи шанса си да се изправи срещу Сет и Кевин в мач тип Тройна заплаха на турнирът Clash of Champions . Съдии и охрани се опитват да спрат Ролинс , а Мик ядосан му казва да се махне от ринга . Генералният мениджър на Първична сила рестартира мача ! КО не е доволен от това и напада Роман . Вторият мач между двамата е пълен с обрати , а Роман на няколко пъти почти тушира за победа . Неочаквано Русев излиза , но получава Superman Punch от Рейнс . Оуенс се възползва и прави Power Bomb + туш и така печели мача .

p10

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.