сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Saurav Gurjar & Rinku Singh Make WWE NXT TV Debut & Attack...

Saurav Gurjar & Rinku Singh Make WWE NXT TV Debut & Attack Мат Ридъл, Малкълм Бливенс като мениджър

58

Тази вечер епизодът на WWE NXT в мрежата на САЩ видя Саурав Гурджар и Ринку Сингх да направят официалния си телевизионен дебют, като нападнаха NXT Tag Team Champion Matt Riddle.

Победата дойде след като Ридъл спечели сингъл мач над Родерик Силен. След двойния отбор, любимият мениджър на феновете Малкълм Бливенс излезе и присмива Ридъл на микрофона, казвайки, че смята, че това е идеалният момент да запознае Ридъл с бъдещето на дивизионния екип на NXT, тъй като неговият партньор Пийт Дън беше от другата страна на света.

Сингх, бивш футболист на MLB бейзбол, известен с историята на Million Dollar Arm, беше подписан от WWE през януари 2018 г. Той направи своя дебют в ринга в края на май 2018 г. също подписан от WWE през януари 2018 г. Той направи своя дебют в ринга няколко месеца по-късно, като си партнира със Сингх на събитие на живо. Индийските суперзвезди се обединяват на събития на живо оттогава и сега се управляват от Blivens, бившият Stokely Hathaway, който беше подписан от WWE през март 2019 г. след успешни писти в ROH, EVOLVE и MLW. Той дебютира на събитие на живо в NXT през март 2019 г. и понякога управлява Бабатунде Айегбуси и Бронсън Рийд.

Free Instagram Followers

Изглежда Gurjar и Singh вече ще се карат с Riddle и Dunne за техните заглавия на NXT Tag Team.

По-долу са дадени няколко кадри от дебюта на тази вечер по NXT:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.