Семейство Уаят пребиха всички преди Royal Rumble

590

Снощният RAW бе последният преди първия турнир за 2016 година Royal Rumble. Ето как протече вечерта:

  • Шоуто бе открито от Световният шампион в тежка категория Роман Рейнс, който пожела на ринга да излезе Брок Леснар и да разчистят сметките си от миналата седмица. Вместо това, обаче, се появи Крис Джерико, който покани Рейнс и Леснар да гостуват по-късно в шоуто му Highlight Reel. На ринга се появиха също Шеймъс, Уейд Барет, Алберто дел Рио и българинът Александър Русев, като обявиха, че те също ще участват в Кралската битка за световната титла в тежка категория на турнира Royal Rumble. Това доведе до мач между Русев и Рейнс със специален съдия Джерико. Нашето момче загуби мача, но не и без помощта на Y2J.
  • Наталия победи Бри Бела чрез предаване
  • Вечерта продължи с отборен мач между трима от членовете на Семейство Уаят – Брей Уаят, Люк Харпър и Ерик Роуан срещу Буба Рей, Д-Вон Дъдли и Райбак. Победители в мача очаквано бяха Семейство Уаят.
  • Грамадата победи Хийт Слийтър. Хийт беше придружен от останалата част на Социалните аутсайдери – Адам Роуз, Къртис Ексъл и Бо Далас.
  • RAW продължи като на ринга излязоха Стефани МакМеън и Винс МакМеън, за да изтеглят жребия коя суперзвезда ще започне Кралската битка като участник №1. „Лотарията“ определи първият участник да бъде именно защитаващият световната титла в битката Роман Рейнс.
  • Беки Линч победи Тамина, а след мача се заяде с Рик Флеър, който придружаваше дъщеря си Шарлот
  • Следващият мач бе отборна битка между интерконтиненталният шампион Дийн Амброуз и луча дракона Калисто срещу Шеймъс и шампиона на САЩ Алберто дел Рио. Гост коментатор на мача бе Кевин Оуенс. Четиримата кечисти спретнаха майсторска битка, а победители станаха представителите на Лигата на нациите.
  • Отборният шампион от Новия ден Биг И Ленгстън победи Джей Усо. Преди това стана ясно, че на Royal Rumble Новия ден (с Кофи Кингстън и Ксейвиър Уудс) ще защитават отборните титли срещу носителите на награда Слами за отбор на годината Джей Усо и Джими Усо.
  • Носителят на награда Слами за дебют на годината Невил, Марк Хенри, Тайтъс О’Нийл и Р-Труф победиха Тайлър Брийз, Звезден прах (Коди Роудс), Виктор и Конър (The Ascension)
  • 259_RAW_01182016mm_1311-657098952След последния мач за вечерта започна и шоуто на Крис Джерико Highlight Reel. На ринга се появи Пол Хейман, който проведе дълга словесна битка с Y2J, след която на сцената дойдоха Брок Леснар и Роман Рейнс. Шампионът направи Копие на Леснар, а на арената излязоха дел Рио, Шеймъс, Русев и Барет. Лигата на нациите бе пометена от Леснар, а веднага след това той отнесе ново Копие от Рейнс. Изненадата на вечерта, обаче предстоеше. Брей Уаят, Люк Харпър, Браун Строуман и Ерик Роуан се качиха на ринга и пребиха всички на него, ясно заявявайки, че ще направят всичко възможно победителя от Кралската битка и нов шампион на федерацията да бъде водачът Брей Уаят.

P.S. от автора: Задава ли се разпадане на Семейство Уаят? Рано или късно на Royal Rumble ще трябва да застанат един срещу друг. Коментирайте тук или във Фейсбук!

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.