сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Сет Ролинс казва, че мачът му на WrestleMania преминава към компютър на...

Сет Ролинс казва, че мачът му на WrestleMania преминава към компютър на WWE "е най-доброто нещо, което може да се случи"

94

С напрежението, което се развива между Сет Ролинс и Кевин Оуенс през последните няколко месеца, и двамата мъже ще се сблъскат следващия уикенд на WrestleMania 36 . Въпреки че мачът им ще се проведе в Центъра за изпълнение, а не пред хиляди фенове на стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа, Ролинс предпочита, че те имат свада в сградата, която установи и кариерата му, и Оуенс в WWE.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Преместването от стадион“ Реймънд Джеймс „в Центъра за изпълнение е може би най-доброто нещо, което би могло да се случи на този мач между мен и Кевин Оуенс“, заяви Ролинс по време на интервюто си за The Bump на WWE. „Има толкова много история, че и двамата с Кевин бяхме в NXT и в тази сграда. Няколко подробно го описах преди няколко нощи на Raw. Но това наистина добавя различен елемент към нашия мач. Въпреки че няма да имаме живо тълпата там, ще имаме милиони хора, които гледат по света, и това е много вълнуващо да знаем, че ще имаме този мач тук, където всичко започна.

Free Instagram Followers

„Бях там на присъствието първия ден, когато той някога имаше своя пробен мач, където той каза, че си е спечелил работата … Гледах как Оуенс печели работата си, след като му позволих тази възможност заради жертвите, които направих. И така, да мога да сложа пирон за това нещо с Кевин Оуенс, всичко, което започна, ще бъде специално за мен. “

Ролинс информира панела Bump, че той вярва, че Оуенс е бил заблуден от късно и има нужда от коригиране.

„О, човече, толкова много време мина за Кевин. Няма да отнемам твърде много от Кевин. Той е изключително талантлив“, отбеляза Ролинс. „Той има любов към нашата индустрия, която оценявам. Но той се заблуждава, ако не разбира откъде идвам. Той трябва да знае колко страст и любов имам към нашата индустрия и всичко, което аз“ опитвам се да го направя по-добър.

„През последните пет години, или колкото и да е минало, мисля, че е замъглено. Мисля, че той оставя цялата тази идея да му дойде в главата и наистина замъгли преценката му по начина, по който ме възприема. Това е малко смущаващо от времето на Кевин и имам дълга история. “

На тази изминала понеделник RAW, Rollins намали промо, който за някои беше смятан за един от най-добрите, които той отряза за известно време. Ролинс заяви, че има много фактори, които се включиха в тази промоция, включително реакциите на феновете към WrestleMania 36, които продължават, въпреки пандемията COVID-19.

„[Ако ако тази промоция помогна на Ролинс да получи много гърди] По различни причини, да“, отговори Ролинс. „Знаеш ли, дойде от сърцето ми. След няколко седмици, когато се почувствах много странно да обсъждаме нашата индустрия в социалните медии заради това, което се случва в света около нас, беше много приятно да излезем там точно това, което правим. Това беше много катаргично преживяване по този начин.

„Не бях сигурен как ще се чувствам, след като излязох от завесата, тъй като нямаше присъстващи фенове. Да изляза навън и да изпусна всичко, и да оставя Кевин да разбере как се чувствам след месеци и месеци, и с всичко, което се случва по света, и отивам пред камерата и правя това, което правя най-добре. Отново това беше катаргично изживяване “.

Изминаха пет години, откакто Ролинс получи парите си в куфарчето Money In The Bank и спечели шампионата на WWE на WrestleMania 31 . Ролинс никога не е очаквал този момент да бъде не само исторически момент в кариерата му, но и за феновете. Той си спомня с какво един фен сравнява своя момент.

„Изминаха пет години, откакто това се случи. Беше невероятно колко голямо влияние оказа“, възкликна Ролинс. „Когато проектирах момента в главата си, не осъзнавах дълготрайното въздействие, което ще има. Не разбрах, че това ще повлияе на живота на хората, както има моето.

„Разказвах тази история и преди, но веднъж ме накара човек да ми каже, че за тях [той спечели шампионата на WWE] е като тяхната версия на Хълк Хоган да забие Андре Гигант на WrestleMania 3. За да може да има момент, който Живее в историята на WrestleMania за цялата история там с някои от най-великите моменти на всички времена, това не е това, което наистина имах предвид, когато проектирах този момент в главата си. Това е наистина готино и смиряващо чувство да знам, че си горе в елитната група. “

Пълното интервю на Ролинс можете да видите тук.

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте WWE’s The Bump с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.