Сет Ролинс аут от WrestleMania, заменен от Джеймс Елсуърт

774
Сет Ролинс

През последните седмици докладвахме за контузията на коляното на Сет Ролинс, която опропасти планирания му мач с Трите Хикса за WrestleMania. След като Играта на няколко пъти преби Ролинс на Raw, състоянието на младия кечист бе влошено още веднъж в понеделник. В резултат от поредната доза страдания в ръцете на бившия си ментор, Ролинс е разбрал от личния си лекар, че участие на WrestleMania би донесло огромни рискове за здравето му.

„За мен няма съмнение, че Ролинс не може да се бие на WrestleMania,“ заяви д-р Фредерик Шорт пред Кеч.BG. „Всъщност е доста изненадващо, че Сет въобще може да се държи на крака, камо ли че всяка седмица Трите Хикса чупи крака му на още десет места.“

Въпреки лошата новина, че Ролинс ще пропусне втора поредна WrestleMania, д-р Шорт не успява да скрие колко е впечатлен от здравината на Ролинс.

Free Instagram Followers

„Честно казано никога през живота си не съм виждал някой с толкова фатално размазано коляно да прави нещата, които той прави. Та той изхвърли Трите Хикса от ринга в понеделник!“

Контузията на Ролинс меко казано създава грижи на ръководството на WWE, които бързо трябва да му намерят заместник за WrestleMania. Спряганото име зад кулисите е това на Джеймс Елсуърт, който ще получи рядка възможност да се изправи срещу Трите Хикса на супершоуто. Критиците на Елсуърт твърдят, че кечистът няма нужната репутация и популярност за този високопрофилен мач, но WWE смятат да вдигнат залога, като го направят интерпромоционален мач, в който губещият бранд трябва да носи името „ECW“.

Източник: Кеч.BG

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.