Шампион на kech.news

С радост Ви съобщаваме, че завърши първият по рода си турнир за определяне на шампиона на нашата страница! Гласуването се случва изцяло във Фейсбук! Победител и първи шампион стана ДИЙН АМБРОУЗ! На финала ВИЕ определихте той да победи Гробаря, а по пътя към титлата отстрани Буба Рей Дъдли, Кевин Оуенс, Трите Хикса и Джон Сина! Нека му отдадем заслуженото!

dean_ambrose_intercontinental_champion_by_nibble_t-d9kddc9

 

Схема на турнира:

scheme

 

Правила:

  1. Двете суперзвезди, които се бият ще спорят за победата, чрез коментарите и харесванията, които съберат. Например когато мачът е между Звезда 1 и Звезда 2, Вие харесвате снимката за да подкрепите Звезда 1 или коментирате, за да подкрепите Звезда 2.
  2. Всеки потребител може да даде гласа си по веднъж на битка. Т.е. не можете да коментирате два пъти.
  3. Турнирът е на няколко етапа – 1/16-финали, 1/8-финали,  1/4-финали,  1/2-финали и финал. Всеки кръг с изключение на 1/32-финалите ще трае по 7 дни (от събота до събота), с изключение на 1/16-финалите, които ще се проведат за по 1 ден – едната схема от сряда 24.02. до четвъртък 25.02 и другата схема от четвъртък 25.02. до събота 26.02.
  4. Сайтът не се наема с точно спазване на час и време за провеждане на битките, тъй както знаете всичко го организираме за Вашето удоволствие и го правим в свободното си време.

Накрая победителят ще получи званието „Любимец на българските фенове“ и ето този уникален шампионски пояс.

  1. Етап №1 – Гласуване 1/16-финали (първа схема).
  2. Етап №1 – Гласуване 1/16-финали (втора схема).
  3. Етап №2 – Гласуване 1/8-финали.
  4. Етап №3 – Гласуване 1/4-финали.
  5. Етап №4 – Гласуване за 1/2-финали – определяне на финалистите.
  6. Етап №5 – ФИНАЛ

 

Шампионският пояс:

Title