четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Shane McMahon Коментари за влиянието на Coronavirus върху спорта, Чък Лиддел може...

Shane McMahon Коментари за влиянието на Coronavirus върху спорта, Чък Лиддел може би идва в WWE

63

TMZ Sports се хвана с Shane McMahon по-рано тази седмица да попита за UFC Hall of Famer Чък Лиддел, който има интерес да дойде в WWE. По-рано този месец Liddell коментира пред TMZ Sports, че има мач в WWE.

"Познавам Чък много добре. Всичко, което трябва да направи, е да ми даде пръстен", отговори Шейн. "Разбира се, бих искал да направя това с Чък."

Тъй като е била покрита през цялата седмица, пандемията на Корнавирус е причинила бързи промени в света на борбата (както и в спортния свят с многобройни лиги като NBA, NHL и XFLshutting надолу през сезоните им).

Free Instagram Followers

WWE трябваше да премести своите предавания (SmackDown, RAW и NXT) в центъра за изпълнение. Заснемането на WWE Backstage на FS1 е отменено тази седмица. Най-важното е, че WrestleMania все още е във въздуха, тъй като служителите на Тампа заявиха, че ще трябва да "дръпнат щепсела", ако WWE не действа. WWE заяви, че имат план за действие при извънредни ситуации, ако се случи отлагане.

На Шейн бяха попитани мислите му за случилото се, имайте предвид, че този разговор беше направен по-рано през седмицата и много неща се промениха през последните 24-48 часа.

"Ще трябва да видим, ако хората могат да се съберат наоколо и това е чудесно санитарно, но ако всички го изключат, всички са в една и съща лодка", каза Шейн. – Значи, ще видим какво ще се случи – каза Шейн. "Дано не, защото всички искат да се забавляват."

Можете да разгледате пълните коментари на Shane McMahon във видеото по-горе.

Ако използвате кавички от тази статия, моля, кредитирайте TMZ Sports и дайте ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.