Шейн МакМеън се завърна, ще се бие срещу Гробаря на Кеч Мания 32

1537

Шейн-О-Мак иска да поеме контрола над RAW, но това минава през победа над Гробаря над Кеч Мания

Снощният RAW започна стартира абсолютно неочаквано, дори за най-върлите фенове.

  • Шоуто започна като на ринга се появи Винс МакМеън, за да награди дъщеря си Стефани с новоучредената награда на името на Винсънт Джей МакМеън (бащата на Винс МакМеън). На ринга обаче за пръв път от 7 години се появи Шейн МакМеън, а публиката изпадна в екстаз. Шейн каза на сестра си и баща си, че от както е напуснал компанията те я движат към провал и иска пълен контрол над RAW, за да възроди старата му слава. Винс каза, че ще му даде каквото иска, стига да се върне на ринга и да спечели мач. Шейн прие предизвикателството, а Винс съобщи, че мачът ще бъде „Ад в клетка“ срещу Гробаря на Кеч Мания 32. Публиката бе изправена пред дилема – от една страна те искаха Шейн-О-Мак начело на RAW, но от друга това минава през победа над Мъртвеца и то на WrestleMania.
  • Първична сила продължи с мач Новия ден – Биг И Ленгстън, Кофи Кингстън и Ксейвиър Уудс срещу Невил, Калисто и Син Кара. Победители бяха Световните отборни шампиони.
  • RAW продължи със пореден епизод от враждата между Брок Леснар и Дийн Амброуз. В началото на епизода бе излъчен видеоклип, в който Леснар пребива Амброуз на паркинг, като впоследствие пристига линейка, която отвежда Амброуз в болница. На ринга се появиха Брок Леснар и мениджърът му Пол Хеймън, но докато говориха на сцената излезе Лунатика, който за пореден път предизвика Леснар. Стана ясно, че двамата ще се бият на Кеч Мания 32 в мач от типа „Без бариери“, в който всичко е позволено.
  • 187_RAW_02222016jg_1217--f5804f1de0606f183233af7bf41d5d51Джими и Джей Усо победиха отборът на Възнесението – Конър и Виктор.
  • В следващия мач доскорошните противници Крис Джерико и AJ Стайлс се съюзиха и победиха Хийт Слийтър и Къртис Аксел в отборен мач.
  • Брей Уаят, Люк Харпър и Ерик Роуан победиха Кейн, Грамадата и Райбак в мач повторение на срещата от турнира Fastlane.
  • Саша Бенкс победи Наоми.
  • В последния мач за вечерта Роман Рейнс се изправи срещу Шеймъс, който беше придружен от Лигата на нациите. Двубоят обаче беше прекъснат от Световния шампион в тежка категория Трите Хикса. Церебралния убиец хвърли жесток побой над Роман Рейнс, с което показа, че няма лесно да му даде титлата. Както е известно Играта ще защитава титлата срещу Рейнс на Кеч Мания.

Очакваме Вашите коментари!

 

Free Instagram Followers

Видео: Шейн МакМеън се завърна в RAW

 

Видео: Трите Хикса хвърли здрав бой на Роман Рейнс

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.