петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Sheamus не е фен на шампионите на WWE на непълно работно време

Sheamus не е фен на шампионите на WWE на непълно работно време

85

Към момента се предвижда WWE Universal Champion Goldberg да защити титлата си срещу Roman Reigns в WrestleMania 36 на 5 април. Ако мачът приключи, това ще бъде само вторият мач на Goldberg от SummerSlam миналия август.

Докато правеше медии в Ирландия миналата седмица, Шеймус предложи мислите си 53-годишният Голдбърг да стане двукратен универсален шампион. Келтският воин призна, че не харесва световното първенство по борци, които не са на шоуто всяка седмица.

"Винаги съм скептичен към шампиони, които просто изскачат веднъж на синя луна, като веднъж на шест месеца или веднъж всяка година", каза Шеймус. "Мисля, че е важно да имаш свой шампион всяка седмица. Ето как израснах, гледайки WWE. Ето как го виждам."

Free Instagram Followers

Шеймус призна, че има смесени реакции по отношение на мача. Въпреки че шампионът на WWE Брок Леснар също работи с ограничен график, Шеймус разкри, че мачът на Леснар с Дрю Макинтайър е този, който най-много го вълнува на събитието.

"Има много смесени реакции за Голдбърг и Роман при Мания", каза Шиамус. "Но честно казано, мачът, който наистина очаквам, е Брок [Леснар] и Дрю [Макинтайър]. Наистина чувствам мача на Брок и Дрю."

WrestleMania 36 се планира да се проведе на 5 април 2020 г. на стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа, Флорида. Към този текст, Sheamus не е насрочен за мач в шоуто.

Raj Giri допринесе за тази статия.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.