събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Шеймус и Саша Банки реагират на пандемията на Коронавирус

Шеймус и Саша Банки реагират на пандемията на Коронавирус

56

Суперзвездите на WWE SmackDown Sheamus и Sasha Banks отидоха в Туитър тази вечер, за да разбият няколко шеги по пандемията на коронавирус.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Шефът, който от няколко месеца дразни първия си по рода си хип-хоп албум, туитира и казва, че проектът е в задържане заради епидемията от COVID-19.

Free Instagram Followers

„Албумът е задържан поради #coronavirus [уморено лице emoji x 3] Страхувам се, моля ви, не ме разболявайте“, туитира Бенкс, прикачвайки снимка на нея и фен, който носи ръкавици при скорошно публично подписване.

Келтският воин, който тази седмица е бил във Великобритания, правейки медии с Дрю Макинтайър, коментира забраната за пътуване между САЩ и Европа, обявена по-рано тази вечер от президента Тръмп.

„Забраната на пътуване в Европа за 30 дни … имах бизнес в #SmackDown. Идеи?“, Написа Sheamus.

След това Sheamus беше информиран от феновете, че Тръмп не включва Обединеното кралство в 30-дневната забрана, която ще изтече веднага след приключване на WrestleMania 36 Week, освен ако не бъде удължена. Ще бъде интересно да видим как забраната за пътуване засяга феновете, които летят от други части на Европа до Тампа за WrestleMania 36 Week, тоест градът на Тампа позволява да се проведе The Grandest Stage of Them All тази година. Гражданите на град Тампа трябва да се срещнат в четвъртък следобед, за да обсъдят възможността за отмяна и отлагане на големи събития, а WrestleMania 36 със сигурност ще бъде обсъден.

Няколко големи събирания и спортни събития са променени, отложени или съкратени изцяло, тъй като огнището е засегнало повече от 100 страни и е убило над 4300 души по целия свят. Освен че са отменени събития като South By Southwest (SXSW) и Coachella, NBA обяви тази вечер, че техният текущ сезон е спрян до по-нататъшно уведомление поради пандемията.

Наблюдавайте актуализации за това как пандемията влияе на света на борбата, когато се приближаваме до най-голямата седмица в годината, като промените, свързани с вирусите, се случват бързо.

Можете да видите пълните туитове от Banks и Sheamus по-долу, заедно с гръб и обратно на Sheamus с фенове в Twitter:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.