събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Шейна Базлер казва, че тя не е тук за популярност, John Cena...

Шейна Базлер казва, че тя не е тук за популярност, John Cena Vs. Брей Уиат Моменти, след камбаната

95

– По-горе е най-новото видео от WWE Top 10, включващо незабравими моменти между Брей Уайат и Джон Цена. В момента „The Fiend“ на Wyatt се очаква да се срещне с Cena на WrestleMania 36.

– WWE обяви крал барон Корбин за гост на домакина Corey Graves в четвъртък изданието на подкаста „After The Bell“. По-долу е съобщението:

King Corbin гостува в тази седмица на „След камбаната“

Той е бивш шампион по бокс „Златни ръкавици“, бивш титуляр на договора „Парите в банката“, бивш шампион на Съединените щати, човекът, който пенсионира Кърт Ъгъл, кралят на ринга и WWE след любимия син на Бел. Той е крал Корбин и е най-новият гост в изцяло ново издание на ATB.

Кингът на пръстена през 2019 г. има съд на най-новото ATB, разменяйки историите със стария си съквартирант NXT Corey Graves и проследявайки кариерата му от склада на FCW до момента. Разберете как парията, известна като „Футбол Том“, се превърна в добросъвестен мениджър, най-мразения лош човек в спортно-развлекателните дейности и майстор на грил на всички неща.

WWE След камбаната пада всеки четвъртък. Абонирайте се тук, за да слушате и никога не пропускайте епизод.

– Shayna Baszler отиде в Twitter днес и отново туитира промото от понеделник RAW, което беше направено, за да свръхне нейния мач на WrestleMania 36 с женската шампионка на RAW Беки Линч.

Free Instagram Followers

„Разглобявам ефикасно хората. Не съм тук за популярност, аз съм просто вашата доза # Реалност“, написа Базлер като надпис.

Можете да видите пълната промоция с туита на Базлер по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.