Сина и Амброуз с впечатляваща победа като отбор на SmackDown! Live 13.09.2016

504

Здравейте , ето го и обзорът на тазседмичния SmackDown! Live .

Епизодът започна с новия Световен шампион Ей Джей Стайлс и завръщането на ДЖООООООООН СИНААААААА . При излизането на Джон публиката буквално избухна . Залата бе оглушена от викове на радост и фенове , пеещи My Time Is Now . Разбира се двамата не се задържаха дълго сами на ринга . Да , на сцената се появи и Дийн . Скандалите на ринга между Стайлс , Дийн и Сина обаче бяха прекъснати от Шейн Макмеън . Той обяви големият мач , който ще се проведе на No Mercy , а именно мач Тройна заплаха –  Джон срещу Дийн срещу Ей Джей . Мач ще има и по-късно в предаването , но ще бъде отборен – първият отбор е Сина и Дийн , а вторият Ей Джей и ??? /партньор по негов избор/ .

-Първият мач започва . Братята Усо се изправят срещу Hype Bros и взимат победата бързо и лесно .

Free Instagram Followers

p2

-На ринга излизат Интерконтиненталният шампион Миз и неговата жена Марийз . Долф Зиглър също излиза и спорът започва . Долф и Миз са прекъснати от Даниел Браян , който дава ре-мач за Интерконтиненталната титла . Майк Миз обаче не е съгласен …

-Следва мач между Аполо Крюз и Барон Корбин . Барон атакува Аполо преди да е започнал мача . Крюз пада от корнера и се контузва . ,,Аполо е разбит още преди започването на мача“ … Джак Суагър излиза на ринга …

p3

-Следва Fatal 5-Way Match за претендент №1 за титлата на жените . Наоми , Ники Бела , Наталия , Алекса Блис и Кармела са участниците в този мач . Момичетата се справят доста добре . Алекса Блис е победител .

p4

-Ей Джей все още не знае кой да избере за свой партньор . Стайлс се опитва да привлече Кейн . The Phenomenal Demon не се харесва на Кейн и той си тръгва смееки се .

-Хийт и Райно излизат на ринга при Шейн . Хийт най-накрая получава контракт за шоуто SD! Live . Радостта на Хийт обаче е прекъсната от The Ascension .  Започва таг тийм мач , който е спечелен от Хийт и Райно .p5

-Разменянето на реплики и обиди между Ортън и Брей продължава . Ренди обаче е нападнат в гръб от Ерик Роуан , но The Viper прави RКО и всичко приключва .

p7

-Следва и главният мач за вечерта – за свой партньор Ей Джей е избрал Джеймс Еуслорт . Миз атакува и пребива Джеймс , след което отива при Ей Джей и заявява , че иска да станат партньори . Двамата си стискат ръцете и мачът започва . Въпреки новият си по-силен партньот Ей Джей не успява да спечели мача . Победата отива при отбора на Сина и Амброуз след АА на Миз и туш . Въпреки победата Дийн направи Dirty Deeds на Сина .

p8

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.