петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Сити на Тампа казва, че WrestleMania 36 все още е насрочена преди...

Сити на Тампа казва, че WrestleMania 36 все още е насрочена преди срещата в Коронавирус в четвъртък

58

Официалният акаунт в Twitter за град Тампа, Флорида заяви, че WrestleMania 36 на WWE все още се планира да продължи по план.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Профилът в Tampa Twitter отговори на фен днес, след като те попитаха дали има актуализации на WrestleMania 36, движеща се напред поради коронавируса.

Free Instagram Followers

„Здравейте, понастоящем @WrestleMania все още се планира да продължи по график. Моля, свържете се с @WWE с въпроси относно анулирането. Градът в момента следи разпространението на коронавирус и ще работи с места, ако е необходимо“, туитира градската сметка.

Официалният акаунт в Twitter Tampa Bay също отговори на фен, който поиска актуализации на голямото събитие.

„В момента WrestleMania 36 остава по график. Ако имате допълнителни въпроси, моля, свържете се с [защитен имейл] за повече подробности“, написаха те отново в @VisitTampaBay.

Световната здравна организация обяви днес, че огнището на коронавирус сега е пандемия, заплаха за целия свят. Вирусът е засегнал повече от 100 страни и е заразил над 120 000 души и е убил повече от 4300 по целия свят. Днес бе съобщено, че може да отнеме 18 месеца, за да бъде създадена коронавирусната ваксина.

Има много промени в спортните събития и големи събирания по целия свят, като някои събития и състезания се движат напред без тълпи, а някои са затворени, включително South By Southwest и Coachella. Както бе отбелязано, градските служители на Тампа ще се присъединят към кмета на Тампа Джейн Кастор в четвъртък, за да обсъдят анулиране или отлагане на големи събития в града поради вируса. WrestleMania 36 със сигурност ще бъде едно от събитията, обсъдени на срещата в четвъртък. WrestleMania 36 е насрочен за 5 април на стадион „Реймънд Джеймс“, но фенове от цял свят ще летят в града по-рано през седмицата за многобройни събития по борба в WWE и извън WWE.

Както бе отбелязано, WWE издаде изявление пред ESPN на 4 март и заяви, че те продължават напред с най-голямото събитие за годината.

„Здравето и безопасността на нашите фенове, изпълнители и служители са нашите основни приоритети и следим внимателно ситуацията с нашите партньори и правителствени служители в Тампа Бей. Оставаме ангажирани да бъдем домакин на WrestleMania на стадион“ Реймънд Джеймс „в неделя, 5 април, и подобно на други развлекателни имоти в САЩ, в момента няма планове за отмяна или отлагане на предстоящите ни събития “, се казва в изявлението на WWE.

[wpcc-script data-cfasync=“false“ src=“https://www.wrestlinginc.com/cdn-cgi/scripts/5c5dd728/cloudflare-static/email-decode.min.js“]

Следете актуализации за WrestleMania 36 Week и коронавируса. Можете да видите новите туитове от град Тампа и организацията Visit Tampa Bay по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.