вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Скалата дава реквизит на Shayna Baszler за натискане на WrestleMania 36 Feud...

Скалата дава реквизит на Shayna Baszler за натискане на WrestleMania 36 Feud с Беки Линч

51

WWE Legend The Rock излезе в Twitter тази вечер и коментира коментари, направени от Shayna Baszler, която ще предизвика шампионката на RAW за жени Беки Линч от WrestleMania 36.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Базлер коментира как няма да има никой в тълпата от WrestleMania тази година, който да стане свидетел на първия й момент на WrestleMania. Както бе отбелязано, WWE ни потвърди тази вечер, че WrestleMania ще се излъчи от WWE Performance Center в Орландо, вместо от стадион Raymond James в Tampa Bay, поради пандемията на коронавирус.

Free Instagram Followers

Baszler написа: „Моят първи момент #WrestleMania ще бъде перфектен. Никой на арената не може да заглуши звука от разкъсване на сухожилия и напукване на кости и щракане, когато ставам шампион на RAW жени и вкара в нова ера # Reality #CrankRipTear“

Великият отговори и похвали Пиковата кралица, че използва Twitter, за да натисне враждата с The Man.

„Сега е туит за продажба на билети [пляскане с емоджи на ръцете] (празната арена е доста забавна; Не мога да чакам [юмручни емоджи]“, туитира Рок, на когото не е странно да се бори на празна арена.

Базлер отговори на друг фен, който отговори на оригиналния й туит. Този фен коментира как няма да има „редовна тълпа“, която да развесели Базлер в WrestleMania от Performance Center.

Базлер отвърна: „Никога не съм твърдял, че са го направили. Говоря повече за жените и децата, които крещят на гротескрие“

Можете да видите свързаните туитове от Baszler и The Rock по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.