сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Следващата седмица RAW е преместена в WWE Performance Center

Следващата седмица RAW е преместена в WWE Performance Center

78

Вече е официално, че следващият понеделник RAW ще излъчи на живо от центъра за изпълнение на WWE, в мрежата на САЩ. Както тази седмица, няма да има тълпа.

Dickies Arena във Форт Уърт, Тексас обяви днес следобед, че следващият понеделник RAW няма да излъчи от тази арена, поради пандемията на коронавирус.

Новата дата за завръщането на WWE във Форт Уърт е петък, 31 юли, на живо на SmackDown на FOX епизод. Всички билети, закупени за RAW за следващия понеделник, ще бъдат отличени за SmackDown на 31 юли.

Free Instagram Followers

„Тази понеделник вечер, Raw ще излъчи на живо както редовно е планирано и ще излезе от учебното съоръжение на WWE в Орландо, Флорида, с присъстващ само основен персонал. Събитието първоначално беше насрочено във Форт Уърт, Тексас, което сега беше пренесено в петък вечер SmackDown на Петък, 31 юли. Всички оригинални билети ще бъдат отличени за това събитие „, написа арена в Twitter днес.

WWE обяви снощи, че шоуто на следващата седмица ще включва Road to WrestleMania 36 изяви на Randy Orton, Drew McIntyre и WWE Champion Brock Lesnar. Dickies Arena има рекламирана за шоуто зала WWE на Famer Edge, но WWE не го обявява официално за това писане.

Следете актуализации за RAW на следващата седмица. По-долу е пълното изявление от Dickies Arena:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.