събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Слухове за резервни планове за WWE NXT "Поглъщане: Тампа" и церемония за...

Слухове за резервни планове за WWE NXT "Поглъщане: Тампа" и церемония за откриване на Залата на славата на WWE

64

Пат Лапрайд, член на френския екип за обявяване на WWE, заведе тази вечер в Twitter с нови слухове за възможни планове за церемонията по въвеждането в Залата на славата на WWE 2020 и събитието на WWE NXT „Поглъщане: Тампа Бей“.

Както бе отбелязано по-рано тази вечер, WWE ни потвърди, че церемонията по поемането и залата на славата няма да се състои, както първоначално беше планирано от Амали Арена в Тампа, Флорида по време на WrestleMania 36 Weekend, тъй като седмицата беше напълно отменена поради пандемията на коронавирус. Изявлението на WWE за поглъщането и залата на славата дойде след първото им съобщение за WrestleMania 36, преместване от стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа до центъра за изпълнение на WWE в Орландо. WrestleMania все още ще излъчва плащане за преглед и WWE мрежата, но няма да има тълпа.

Въпреки че WWE трябва да пусне още едно съобщение за актуализирани планове скоро, се спекулира, че церемонията по поемането и залата на славата ще се състои в някакъв момент през тази седмица, вероятно от WWE Performance Center. Лапрайд отбеляза в Twitter, че има слухове в специално издание на NXT TV, излъчващо в сряда преди WrestleMania, което ще бъде на 1 април. Според слуховете, това „голямо NXT шоу, подобно на Takeover“ ще бъде показано по телевизията, вероятно САЩ Мрежа в нормалния времеви интервал и ще излъчи въздуха на мястото на заплетеното събитие „Поглъщане: Тампа Бей“. Лапрайд не каза дали това шоу на NXT ще излъчи по-дълго от обичайните два часа.

Free Instagram Followers

Относно церемонията по откриването на WWE Hall of Fame 2020, Laprade посочи, че речите на Залата на славата ще излъчат по време на RAW и SmackDown през тази седмица. Това не беше заявено, но изказванията на Залата на славата можеха да излъчат редовно съдържание на RAW и SmackDown от WWE Performance Center. WWE не потвърди, че RAW и SmackDown ще излъчат от Performance Center тази седмица, но се очаква, тъй като първоначално бяха планирани за Тампа в Амали Арена.

Миналият петък SmackDown от компютъра и тази вечер RAW от Центъра за ефективност излъчиха повторения на скорошни мачове с плащане за преглед, за да помогнат за попълването на шоутата – SmackDown представи повторение на мача за елиминация на екипа на Tag, а тази вечер RAW излъчва повторение на мачът на Кралския тътен за мъже 2020 г. WWE очевидно се нуждае от съдържание, за да запълни двата часа SmackDown и трите часа RAW, докато те се провеждат в Performance Center, а групата от изказвания на Hall of Fame ще помогне да се запълни празнотата с ново, уникално съдържание, което някои фенове би се настроил за.

Все още няма дума дали има някаква истина за слуховете от Laprade, но следете, тъй като ние ще ви информираме.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.