понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Служителите на Orange County, FL обявиха мандата за „Останете вкъщи“ за зона...

Служителите на Orange County, FL обявиха мандата за „Останете вкъщи“ за зона с компютър от WWE и пълно платно

86

WWE ще приключи натоварената си седмица телевизионни слушалки от района на Орландо, Флорида тази седмица, тъй като нов двуседмичен мандат за „оставане у дома“ влиза в сила в окръг Ориндж, който включва Орландо и Уинтър Парк, Флорида, където WWE Намира се Центърът за изпълнение и Университетът Full Sail.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Кметът на Орландо Бъди Дайер, кметът на окръг Ориндж Джери Демингс и шерифът Джон Мина обявиха днес, че окръгът ще бъде под поръчката „остани у дома“ в продължение на две седмици, започвайки този четвъртък в 23:00 ET.

Free Instagram Followers

WWE е готов да обгърне своите чешми в четвъртък с Night Two на WrestleMania 36. Те записаха на WWE SmackDown и WWE 205 Live епизоди миналия петък, WWE NXT епизодите в неделя, а след това WWE RAW в понеделник и днес. Според съобщенията те записват WrestleMania 36 Night One в сряда, а след това и втората вечер на The Grandest Stage of Them All в четвъртък.

Кметът Демингс потвърди, че има поне 50 случая на коронавирус в окръга към този следобед.

„Orange County вече има поне 50 случая в нашия окръг“, каза Демингс. „На 15 март, само преди една седмица, имахме само един случай. Подценяване е, че се разпространява в цялата ни общност.“

От всички окръжи на Ориндж се иска да останат у дома колкото е възможно повече, с изключение на основния бизнес.

„Вярваме, че това е най-ефективният начин за справяне със заплахата от коронавирус“, каза Демингс по време на пресконференцията. „Нашата цел е да върнем живота си в нормално състояние възможно най-скоро.“

Представители на Флорида призоваха губернатора Десантис да установи подобно блокиране в цялата страна. В цялата страна има опасения, че пътниците от Ню Йорк ще разпространят вируса COVID-19 в други щати, докато се опитват да се измъкнат от Ню Йорк по време на огнището, а DeSantis настоява за ограничения за пътуващите от Ню Йорк, отбелязвайки желанието си да избягайте от блокирането на държавата в Ню Йорк, вероятно ще доведе стотици хора с вируса във Флорида. Десантис заяви, че има над 190 директни полета от района на Ню Йорк до щата Флорида и той вярва, че всеки един полет има някой, заразен от него.

Както бе отбелязано по-рано днес на тази връзка, най-малко двама WWE Superstars са в карантина заради проблемите с коронавируса. Рей Мистерио и Дана Брук бяха изтеглени от картата на WrestleMania 36 поради притесненията си. Беше отбелязано, че Брук е болна и WWE не искаше да поема никакъв риск с нито един талант.

Поддържайте актуализации за актуализациите от телевизионните WWE телевизии тази седмица, докато навлизаме в WrestleMania 36 Week.

Steph Franchomme допринесе за тази статия.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.