сряда, януари 20, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Снимка на SmackDown Ring на празния компютър на WWE, служителите на WWE...

Снимка на SmackDown Ring на празния компютър на WWE, служителите на WWE NXT, помагащи при SmackDown, PC Video

102

– Каналът на WWE Performance Center YouTube публикува този видеоклип на кореспондента Джосия Уилямс от „Wrestle & Flow“, който разговаря със SmackDown Superstars преди тазгодишното специално издание на SmackDown на FOX от PC. Роман Рейнс и други суперзвезди разговарят с Уилямс за участието си в Performance Center и каква песен от 20 секунди пеят, когато мият ръцете си.

– Зад кулисите екипа на WWE NXT помага на екипа на синята марка за тази вечер SmackDown в епизода на FOX от WWE Performance Center. Продуцентът на NXT Джеръми Бораш отиде в Twitter и коментира шоуто, което беше преместено от Арена на малкия Цезар в Детройт към компютъра поради пандемията на коронавирус.

„Страхотна работа с екипа на #Smackdown днес в Орландо. Не пропускайте това историческо предаване на живо от @WWEPC в 8 / 7с тази вечер по Fox! @WWEonFOX @WWE“, написа Бораш.

Free Instagram Followers

Можете да видите пълния туит на Бораш по-долу:

– Говорейки за тази вечер SmackDown на FOX от Performance Center, WWE туитира този кадър от празната арена и синята марка на дисплея. Както отбелязахме, тази вечер шоуто няма да има присъстваща тълпа, тъй като бяха допуснати само основни служители.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.