петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Sonya Deville Talks WWE Nixing История на връзката с Mandy Rose

Sonya Deville Talks WWE Nixing История на връзката с Mandy Rose

77

Соня Девил направи историята като първата открито гей жена в WWE и оттогава компанията подписва други LGBTQ таланти. Девил беше попитан дали тя е общувала с тях в интервю за UPROXX.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Да, със сигурност. Наскоро Джейк Атлас се подписа и аз и той проведохме няколко разговора през Instagram и други неща. Той обича новата линия, така че аз ще му изпратя куп неща“, каза Девил. „Той беше супер голям привърженик. Просто мисля, че е толкова готино, че сега има повече от нас. Когато стигнах до тук, бях единственият и бях единственият за две, три години, за които знаех. И така, това е наистина е готино да видя единството. “

Free Instagram Followers

Девил обсъждаше Фин Балор, носещ дъжно облекло на WrestleMania, както и Шарлът да разполага с тениски в дъгата като други признаци за напредък.

„WWE наистина направи тези стъпки, за да стане приобщаващ към LGBTQ общността и очевидно е моя страст. И така, имах многобройни срещи с GLAAD и други организации, както и с екипа на WWE за социални ресурси и други неща, за да направя повече такива неща. Така че, имаме куп неща, които излизат за месец гордост, и да се надяваме, че с вируса и всичко, много от това остава на мястото си. Но просто ще трябва да го приемаме всеки ден, “ заяви Девил.

„Но да, наистина е готино да видим повече хора в компанията да им е удобно да излязат. И очевидно влизат нови подписчици, че се чувстват комфортно да бъдат част от тази компания и се надяваме да се гордеят с това, кой са в тази компания.“

WWE дразни сюжетна линия между Девил и Манди Роуз, преди да дръпне щепсела, и след това те имат сюжетна линия, включваща Лана и Лив Морган. Девил беше попитан как се чувства за WWE да има LGBTQ сюжетна линия, в която тя не участва.

„Така че очевидно Манди и аз се разстроихме за момент. Това беше нещо, към което наистина настояхме“, разкри Девил. „Но никога не казвайте никога и мисля, че определено все още съществува възможност това да се случи или би могло да се случи в бъдеще. Мисля, че представянето в различни сюжетни линии и подобни неща е страхотно. Мисля, че е добре. Има много различни начини, по които можете да направете го. Няма само един начин да го направите и не само Манди и аз трябва да го направим.

„Очевидно ни отне много време и проведохме много срещи с GLAAD. Те ни помагаха да пишем и насочваме историята. Така че, надявам се, че можем да се върнем към него един ден. Но да, бих искал да вижте го и в други сюжетни линии в бъдеще. “

Про борбата е залята от хетеросексуални сюжетни линии и Девил обсъжда как би било възможно да се спомене хомосексуална връзка, без тя да се прави явно.

„Мисля, че това е готиното, че не е необходимо да бъде дълъг начертан сюжет за това, че две момичета или две момчета са гей. Мисля, че това може да бъде естествено включване в продукта“, каза Девил. „Точно както знаехте, че Русев и Лана се срещат години и години и години. Може би можете да знаете, че две момичета се срещат или две момчета се срещат, но това не е част от сюжета. Знаеш ли какво имам предвид?“

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.