събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Спекулациите за забавяне на WrestleMania тази година поради коронавирус, WWE HQ се...

Спекулациите за забавяне на WrestleMania тази година поради коронавирус, WWE HQ се променя на фона на пандемията

61

Можем ли да видим, че WrestleMania 36 се провежда през лятото?

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Както отбелязахме, официалните представители на града в Тампа ще се срещнат днес следобед, за да обсъдят евентуалното отменяне или отлагане на големи събития поради пандемията на коронавирус и най-вероятно ще бъде обсъдено най-голямото шоу на WWE за годината. Съобщава се, че съобщение за промените в WrestleMania 36 може да идва известно време днес и че съобщението може да е лоша новина за WWE.

Free Instagram Followers

Алекс Маккарти от talkSPORT отбеляза в Twitter, че тази година може да гледаме лято на WrestleMania поради избухването на COVID-19.

„Мислете, че гледаме лятна“ Мания … „, написа Маккарти в Twitter. Той продължи: „Юни / юли е един от плановете за действие в извънредни ситуации на WWE. Вярвам, че с европейската забрана за пътуване, броя на събитията се изключва и дори сезонът на НБА е спрян … Не мога да видя как WWE може да управлява“ Mania сега. “

Маккарти публикува последващи действия и каза, че нещата са се променили драстично през последните 48 часа поради огнището. Той разкри, че Дрю Макинтайър е принуден да лети обратно в Съединените щати по-рано от планираното, след като прекара няколко дни в чужбина, за да промотира работата на WrestleMania 36 . Това идва, след като президентът Тръмп обяви 30-дневна забрана за пътуване между Европа и Съединените щати снощи, която не включва Обединеното кралство, и ще продължи през WrestleMania 36 Week.

„Нещата се промениха драстично през последните 48 часа с коронавируса“, туитира Маккарти. „Имах интервю с Дрю Макинтайър днес, но той беше върнат обратно в САЩ след ограниченията за пътуване, които току-що бяха въведени. Гадно, но разбираемо.“

Трябва да се отбележи, че към момента WrestleMania 36 все още е предвиден да се проведе на 5 април от стадион Raymond James в Тампа, Флорида. Няма официално съобщение за промени в графика.

В тази връзка, Sheamus също е бил в чужбина, правейки промоционална работа тази седмица. Той разкри в Twitter, че също е бил принуден да лети обратно в САЩ поради ограниченията за пътуване.

Той написа: „Пътуването е скъсено. Полет назад в Щатите… [емоционално знаме на Обединеното кралство] [емоджи на тръгване на самолет] [емоджи на американското знаме] # TravelBan“

Браун Стройман също взе днес в Twitter, за да прецени ситуацията с коронавируса, която се променя бързо.

„Това ми взривява съзнанието с това, което се случва в света, е липсата на внимание към другите хора. Разходката из летището гледам и слушам хора, които кашлят и кихат, без да покриваш това проклето лице с грижа в света за другите е отвъд неприемливо ”, пише Строуман.

В свързана бележка PWInsider съобщава, че от тази седмица WWE започна ротация, при която служители от определени отдели в централата на компанията в Стамфорд, КТ ще работят от вкъщи, така че компанията да може да планира логистика, ако трябва да вземе решение за като служители работят извън щаба. Този процес на телекомуникации вероятно ще продължи най-малко през следващата седмица.

Следете за повече актуализации за това как пандемията COVID-19 оказва влияние върху света на професионалната борба. Очакваме съобщение на WrestleMania 36 известно време днес следобед.

Можете да видите пълните туитове от Strowman и Sheamus по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.