петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Stephanie McMahon Credits Linda McMahon за измисляне на идеята за фигури на...

Stephanie McMahon Credits Linda McMahon за измисляне на идеята за фигури на WWE Action

109

Главният директор на марката на WWE Стефани Макмахон е начело на въпросите за жените в WWE. Тя е част от новата серия „Fight Like A Girl“, където тя и други жени суперзвезди помагат на млади жени, които се борят с личните проблеми.

Последните WWE Mattel линии бяха представени на NY Toy Fair, а Стефани също беше наскоро отличена с наградата Women in Toys Changemaker на тазгодишния панаир на играчките NY. Тя произнесе реч, приемайки наградата, където говори за вдъхновението, което получи от майка си, когато Линда беше изпълнителен директор.

„Моята майка тогава беше изпълнителен директор на компанията и мисля, че това е изключително важно, защото за мен винаги съм я имала за мой пример. Винаги съм приемала, че жените работят на върха на бизнеса“, каза Стефани. „Предполагах, че те трябва да са главен изпълнителен директор.“

Free Instagram Followers

Стефани също говори за това как Линда излезе с идеята за първите фигури от WWE. Тя обясни, че това е дошло от това, когато видя Шейн да играе със собствените си екшън фигури и мислеше, че суперзвездите на WWE ще направят добри фигури за екшън.

„Всъщност моята майка видя брат ми да играе с неговия GI Joe, който имаше първата си идея за: уау, трябва да имаме лицензионен бизнес за WWE. Мисля, че нашите суперзвезди биха направили страхотни екшън фигури“, каза Стефани. „И ето ни много години по-късно с нашите партньори Мател.“

Можете да гледате коментарите на Стефани по-долу.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.