понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Стив Остин доставя повече зашеметяващи след RAW, Остин на представяне пред тълпата...

Стив Остин доставя повече зашеметяващи след RAW, Остин на представяне пред тълпата (Видеоклипове)

61

По-горе е видео на WWE Hall of Famer Стив Остин, доставящ повече каменни студени зашеметявания на Байрън Сакстън и RAW Tag Team Champions. Уличните печалби след снощи RAW от WWE Performance Center излязоха в ефира.

Тази седмица RAW завърши с отбелязването на Остин 3:16 ден с пиене на бира с женската шампионка RAW Беки Линч.

По-долу е видео след Сара Шрайбер, който говори пред The Rattlesnake, след като уникалното шоу излезе от ефира. Попита как е без тълпа в RAW.

Free Instagram Followers

"Беше много готино да бъда днес тук. Беше много странно да си пред арена без хора, защото толкова дълго време се тренираш, за да работиш за отговор и когато получиш такъв отговор, пристъпиш към това," каза Остин. "Значи да бъда тук пред празна тълпа беше много интересно, много странно чувство. Работил съм пред малки тълпи назад, когато за първи път започнах, но когато сте свикнали с много хора да сте тук, това е малко по-различно.

"Но се гордеех, че съм тук, знам, че сме в трудни времена, но да отида там и да се забавлявам с всички, обявявам 3:16 ден. Това беше абсолютен взрив и най-накрая беше готино да стигна до представлението Центрирайте и вижте всичко, което се случва тук, защото всички хубави неща и всички суперзвезди, те слизат по пътя, мъжете и жените, тук тренират. Хубаво е да го видите. "

Остин добави: „Радвам се, че съм тук и всички навън, виси там. Това ще стане един ден. Излизам.“

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.