събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Стив Остин говори за връщане към RAW, изпробване на диетата на месоядството,...

Стив Остин говори за връщане към RAW, изпробване на диетата на месоядството, направо Стив Остин, още

65

Наскоро по време на Шоуто на Стив Остин , WWE Hall of Famer Стив Остин посрещна културиста и американския гладиатор Майк ‘Titan’ O’Hearn в The Broken Skull Studios. Освен много други неща, Остин говори за започване на работа във втория сезон на Straight Up Steve Austin на USA Network и завръщане в WWE Monday Night RAW за 3:16 ден по-късно тази вечер.

Според Остин, той ще започне работа в реалното си телевизионно предаване, Straight Up Steve Austin , през следващите няколко седмици.

„Що се отнася до всичко останало“, сподели Остин, „шоуто“ Стрейт нагоре „Стив Остин, моето шоу в мрежата на САЩ, ще започне да се снима тук [в Лос Анджелис, Калифорния] след около две или три седмици.“

Free Instagram Followers

Както бе съобщено по-рано, Остин е планирано да се появи в RAW за 3:16 ден. Остин отбеляза, че WWE Universe създаде празник за „Stone Cold“ и очаква с нетърпение да се върне към RAW.

„Сега, аз не обявих този празник“, отбеляза Остин. „Не го обявих за национален празник от свое име. Изглежда, че Вселената на WWE обяви 3/16 за Ден на Стив Остин заради известната промоция, която прекъснах в King Of The Ring през 1996 г., когато получих ритнах в устата от Марк Меро. Откарах ме в болницата в линейка, където сложиха 14, 15, 16 бримки в горната ми устна. След това [аз] се преборих с Джейк „Змията“ [Робъртс] на финала и победих Той отидох до микрофона, където Док Хендрикс щеше да ме интервюира, и изпуснах фразата „Остин 3:16“ и „защото„ Стоун Студ “каза така„ фразата, и уцелих два домашни писти, два всъщност големи грандове, при плащане за оглед, че аз дори не трябваше да печеля от първа стъпка.

„Така че всички тези години по-късно празнуваме, предполагам, началото на официалното му обявяване в понеделник вечер RAW, 3:16 ден, така че благодаря на всички за подкрепата през всичките тези години и с нетърпение очаквам да се появя още Понеделник вечер RAW. Моите изяви в това шоу са малко и далеч между тях. Не знам какво точно ще правя, но ще вдигам ад и ще пия много студена Broken Skull IPA, бирата ми от Ел Segundo Brewing Company. “

Остин също обсъди наскоро опитите на диетата на месоядството. Той отбеляза, че се отказа от него само след дни, защото намери програмата за „твърде ограничаваща“.

„Хей човече, опитах тази диест на месоядство, човече. Изтриваше ми зъбите си след три дни. Казах си“ без маска „. като няколко въглехидрати. Трябва да гледам въглехидратите си. Просто не мога да ходя навсякъде. Но обичам малко разнообразие. “ Остин каза, „просто ям пържола? Ако [О’Хърн] щеше да ми каже, когато бях в борбата на Тенеси, когато бях в началото,“ ей Стив „, а аз гладувах,“ ще подпишем ти да ядеш пържоли всяка отделна храна на ден – бих казал, – къде да се регистрирам? Но за мен, след като го направих, беше твърде крайно “.

Чуйте подкаста тук. Ако използвате някой от цитатите от тази статия, моля, кредитирайте The Steve Austin Show с H / T на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.