вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Стив Остин обявява специална WWE RAW Return

Стив Остин обявява специална WWE RAW Return

122

WWE Hall of Famer Steve Austin ще се завърне в WWE RAW на 16 март, за да отбележи „# 316Day“ с WWE Universe.

Остин и WWE направиха съобщението днес. Ще бъдат ексклузивни стоки Austin 3:16, пуснати през WWE Shop през този ден, специален набор от цифрови карти Topps Austin и персонализирано съдържание в дигиталните платформи на WWE.

WWE RAW ще се състои тази нощ от PPG Paints Arena в Питсбърг, Пенсилвания.

Free Instagram Followers

По-долу е съобщението на WWE за появата, заедно с туита на Остин:

„Stone Cold“ Стив Остин отпразнува # 316Ден на 16 март Raw

„Каменният студ“ Стив Остин натисна „туит“ и стъклото се разби.

Бившият шампион на WWE разкри, че ще се появи на 16 март епизод на Raw, повод, който беше церемониално таксуван # 316Day. Освен това на # 316Ден, WWE Network ще излъчи маратон на програмирането на „Стив Студ“ на Стив Остин, включително изцяло нов епизод от „Сбитите черепни сесии на Стив Остин“, включващ задълбочено интервю с WWE Hall of Famer Bret Hart.

# 316Ден ще включва и пускането на ексклузивна стока Austin 3:16 също ще бъде налична на WWE Shop.com, специален набор от цифрови карти Topps Austin 3:16 и персонализирано съдържание в глобалните и социалните медийни платформи на WWE, отпразнуващи легендарната кариера на Остин.

Тексаската ракетна змия все още не е посочила какво ще прави при завръщането си, макар че по презумпция, зашеметяващите ще бъдат в магазина, ще се набиват кални дупки, а адът ще е да. Подгответе се съответно и хванете специалното # 316Денно издание на Raw on USA Network на 8/7 C на 16 март.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.