събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Стив Остин се извинява на Байрън Сакстън за слаб удар по време...

Стив Остин се извинява на Байрън Сакстън за слаб удар по време на WWE RAW сегмент

67

„Stone Cold“ Стив Остин се завърна в RAW в понеделник вечер, за да отбележи 3:16 ден.

По време на сегмента на Остин, Залата на фамилията WWE прочете списък с правила извън картите, за да уведоми феновете какво означава 3:16 ден. От бюрото на коментатора Байрън Сакстън вдигна карта с рейтинг на всяко от правилата на Остин. Остин почувства, че някои от оценките са несправедливи и в крайна сметка покани Сакстън на ринга.

Остин благодари на Сакстън и го удари с ботуша си със запазена марка и Stunner. Остин обаче случайно хвана Сакстън ниско, преди да предаде „Зашеметяващото“, както се вижда във видеото по-горе в знак 3:12.

Free Instagram Followers

Остин отиде в Twitter, за да се извини на Сакстън, че го е ритнал ниско, преди да заяви, че кракът му също може да е ранен. Остин сякаш се шегуваше, когато каза, че днес участва за X-Rays.

„Искрените ми извинения към @ByronSaxton за това, че го ритнах с мъртъв квадрат в топките“, каза Остин. „Не знам какво боли по-зле, топките или кракът ми. Утре ще вляза в рентгена. Байрън, Лед ще сляза за 20 минути на всеки друг час. Това направи и Винс. Всичко най-добро.“

Сакстън отговори: „Благодаря за съвета @steveaustinBSR! Надявам се, че все още сме готини?“

Както беше съобщено по-рано, Stunners продължи след RAW, като Остин достави повече Stunners на Saxton и The Street Profits.

Можете да разгледате туитовете на Остин и Сакстън по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.