понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Sunny Launing Premium Snapchat акаунт, първата снимка на Роб Gronkowski (видеоклипове), Total...

Sunny Launing Premium Snapchat акаунт, първата снимка на Роб Gronkowski (видеоклипове), Total Bellas

87

– Както бе отбелязано, снощният WWE SmackDown на FOX видя бившия играч на NFL Роб Гронковски да направи първата си изява след подписването си с компанията за борба. Моджо Роули беше с него. Те в крайна сметка си партнират с Илия, за да смущат крал барон Корбин. Гронк, който тази година ще бъде домакин на WrestleMania 36 , след това предложи Елиас срещу Корбин за WrestleMania, но този мач все още не е потвърден.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

По-горе е видео от първата фотосесия на WWE от Гронк, а отдолу е видео след пост на Кайла Бракстън, която разговаря с Гронк и Моджо. Кайла попита Гронк колко е развълнуван да бъде домакин и на двете нощи на WrestleMania 36.

Free Instagram Followers

– Знаеш ли, определено е чест – каза Гронк. „Гледам WWE от втори клас. Любимото ми … Stone Cold. Тогава D-Generation X, Triple H, винаги излизам там и казвам на всички да го смучат! И сега това е просто невероятно и е чест да бъде част от него. “

След това Моджо и Гронк се пошегуваха около числото „69“ и приключиха интервюто.

– По-рано отбелязахме как петият сезон на Total Bellas с 2020 WWE Hall of Famers The Bella Twins е избутан от четвъртък, 9 април до четвъртък, 2 април в 21:00 ET. E! пусна промоционални размивания за първите два епизода. Синопсисът може да се прочете по-долу:

* Четвъртък, 2 април: Смелият нов Белас – „Близнаците Бела се завръщат; парадният романс на Никол с партньора й„ Танцувайки със звездите “Артем Чигвинцев се удря в пътно препятствие, след като въпросът на семейството и приятелите му се движи твърде бързо; Бри и Брайън имат големи разногласия. “

* Четвъртък, 9 април: „Книгата на Бела“ – „Предстоящата книга на Бри и Никол да се свърже отново с отчуждения си баща отваря стари рани и започва голям конфликт с майка им Кати; Артем се опитва да научи Никол как да бъде отговорна собственик.“

– На 25 февруари отбелязахме, че WWE Hall of Famer Tammy „Sunny“ Sytch беше освободен от затвор в окръг Carbon, PA, след като беше затворен за една година поради обвинения, свързани с нейния 6-ти DWI от 2015 г. Съни се върна в Twitter по-рано тази седмица с един прост „добро утро“ публикация за нейните фенове.

Тогава Съни съобщи на феновете си в петък, че скоро ще открие Premium Snapchat акаунт, като начин да спечели малко допълнителни пари. В миналото тя е използвала Skype и OnlyFans, за да печели пари по същия начин.

„Здравейте всички! Започвам отново своето ЧЛЕНСТВО за ЧАТ ПРЕМИУМ SNAP !! Изпратете ми имейл на [защитен имейл] за информация !!!“, написа тя в петък, прикрепяйки селфито, видяно по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.