сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Суровите думи на Джон Сина за Брей Уайат, Стефани Макмахон похвали SmackDown...

Суровите думи на Джон Сина за Брей Уайат, Стефани Макмахон похвали SmackDown Crew, SD – WWE PC

87

– Горещата тема, която излиза от специалното издание на WWE SmackDown за FOX от тази седмица от Центъра за изпълнение на WWE в Орландо, беше лицето между Джон Сина и Брей Уайат в края на излъчването. По-горе е видео от сегмента, който беше първата истинска надграда между двамата за техния мач на WrestleMania 36 .

Сина използва няколко интересни думи в промоцията, като прави снимки в Уайат за мързеливи. Победата на цената над Wyatt на WrestleMania 30 беше споменавана няколко пъти по време на тази вражда, а в SmackDown Cena заяви, че сега ще направи това, което е трябвало да постигне преди 6 години – да приключи с най-„свръх-свръх-надценяването и надценяването на привилегирована „WWE Superstar ever. Сина каза, че вярва в инвестирането в бъдещето на WWE, но Wyatt не е бъдещето.

Cena назова Дрю Макинтайър, The Velveteen Dream, Томазо Чиампа, шампионката за жени на WWE NXT Rhea Ripley и NXT Tag Team Champion Matt Riddle като част от реалното бъдеще на WWE. Сина каза, че отговаря на предизвикателството на WrestleMania 36 от The Fiend, защото иска да извади Уиат от уравнението. Той продължи да казва, че мачът им няма да открадне шоуто, но ще бъде много брутален, страшен и неудобен за гледане. Уайът в крайна сметка прекъсна и каза, че Сина се справя чудесно с голяма кариера в Холивуд, големи мускули и красива приятелка, но той е болен. Уайат продължи да разказва как Сина не се интересува от бъдещето, той просто иска прожекторите и просто иска да погребе други, което Сина отрече.

Free Instagram Followers

Уиат каза, че Сина е взела нещо от него преди 6 години и като се замисли, го подлудяваше години наред, докато не спря да се бори с гласовете в главата си и започна да ги слуша. Гласовете превърнаха кривия малък свят на Уайат във величествен Забавен дом и Сина го разби, но Файнд го върна заедно. Wyatt завърши промоцията, като предупреди Cena, че ще бъде клане в WrestleMania, Cena просто още не го знае. След това двамата се изправиха и Уайат изчезна, докато се смееше.

– WWE Performance Center стана 188-то място за домакин на епизод на SmackDown тази седмица. Страницата на WWE Stats отбеляза, че тази седмица шоуто също бележи 16-и епизод, който ще се проведе в град Орландо, Флорида.

– Главният ръководител на марката на WWE Стефани Макмахон отиде в Twitter след SmackDown тази седмица на FOX и похвали екипа на синята марка, че го свали. Тя също така коментира, че съпругът Triple H прави коментар с Майкъл Коул.

Тя написа: „Поздравления за всички, които работиха толкова усилено, за да оживеят тази вечер #Smackdown да оживеят! От нашия екипаж до суперзвездите на @wwe до екипа на компютъра, беше страхотно! Особено ми хареса този нов диктор, @TripleH, той беше и оператор! Както мъжът каза, ние правим всичко за вас! “

Можете да видите пълния туит на Стефани по-долу и можете да кликнете тук за нашия подробен доклад от шоуто от тази седмица, който бе преместен в центъра за изпълнение от Детройт, MI, поради пандемията на коронавирус.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.