Свадата между Хардитата и Impact Wrestling ескалира

539
Братята Харди

Взаимоотношенията между семейство Харди и Impact Wrestling продължават да се влошават. От компанията смятат, че държат правата над „Broken“ персонажа на Мат Харди, както и на „Brother Nero“ на Джеф, а при завръщането на отбора в Ring of Honor липсваха директни препратки към доскорошните им образи.

Все по-вероятно става проблемът да ескалира до съд, след като Anthem, новите собственици на Impact Wrestling, предупредиха телевизионните доставчици да не разпространяват шоута, в които Мат Харди играе „Broken“ ролята си. Ходът е от страна на корпорация Anthem, а не Джеф Джарет.

Реби, съпругата на Мат, заяви в поредица от публикации в Туитър, „TNA изпращат „злокобни“ писма до доставчиците, в които заплашват със съд ако излъчат Хардитата. Опитват се да прецакат ROH и да развалят кеча за феновете. Братята Харди единствено забавляват феновете и издържат семействата си. На този етап май вярват, че притежават и свидетелствата ни за рождение. TNA се опитват горчиво да прецакат феновете, но договорите изтекоха. ВИЕ ги оставихте да изтекат, помните ли?“

Free Instagram Followers

Реби добави, „Иронията е, че договорът на Мат не беше ексклузивен и той можеше да се появи по всяка програма докато още беше под договор. Не искам никой да говори за „скъсани нишки“, след като този ход прецаква ROH и доставчиците и причинява най-много щети.“

Съпругата на Мат открито изказва недоволството си от Impact Wrestling онлайн, въпреки че самите братя до този момент са се сдържали. Струва си да се отбележи, че голяма част от договорите в доскорошната TNA включват клауза, според която всеки сюжет на екран е интелектуална собственост на компанията. Засега липсва конкретна информация дали тази клауза е присъствала в договорите на Мат и Джеф.

Източник: Wrestling, Inc.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.