Световният шампион от AEW Крис Джерико изпраща предупреждение към Мат Харди

507
chris jericho

Мат Харди имаше груба нощ на Raw миналата седмица, тъй като той бе резервиран да се изправи срещу Randy Orton в No Holds Barred Match, но по-късно бе обявено, че Мат не е изчистен да се бори поради побоя, който той взе от Orton в предишния епизод на суровината.

Ортон така или иначе унищожи Мат Харди, а Харди се обърна към атаката в скорошно видео в Instagram и той посочи себе си като „наистина неразбираем“.

Настоящият световен шампион от AEW Крис Джерико изпрати съобщение до Мат Харди, когато коментира публикацията, казвайки: „Остани вкъщи Мат …“

Free Instagram Followers

Настоящият договор на Мат Харди трябва да изтече на 1 март и въпреки че не е потвърдено, има спекулации, че той ще се присъедини към All Elite Wrestling.

Харди отговори на Джерико, когато той публикува следното: „@chrisjerichofozzy Ще отида или ще остана там, където искам. Тревожи се за себе си. “

Вижте тази публикация в Instagram

[БРАНД НОВО ВИДЕО] Настъпват големи промени, както вътрешно, така и външно. EVOLUTION ще бъде бърз и мощен. 3220 #FreeTheDELETE ПЪЛНА ВИДЕО ВРЪЗКА В БИО!

Публикация, споделена от The UNKILLABLE Matt Hardy (@matthardybrand) на 22 февруари 2020 г. в 14:01 ч. PST

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.