сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Тампа официален казва, че те вероятно ще "дръпнете щепсела" на WrestleMania 36,...

Тампа официален казва, че те вероятно ще "дръпнете щепсела" на WrestleMania 36, ако WWE не действа

69

Както бе съобщено по-рано, служители в Тампа се срещнаха по-рано тази седмица и обсъдиха възможността за отмяна на WrestleMania 36, което се предвижда да се проведе на стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа в неделя, 5 април. Комисарят на Хилсбъро Ле Милър заяви, че все още няма да вземат решение и ще се съберат следващата седмица, ако WWE не предприеме действия.

Милър говори пред медиите, както се вижда във видеото по-горе, и каза, че те вероятно ще "дръпнат щепсела" в шоуто, ако WWE не се обади.

"Надявам се Винс Макмахон и WrestleMania и WWE да се обадят сами, но седмица след това, ако не са направили това и все още сме в ситуацията, в която се намираме, вероятно ще трябва да изтеглим щепселът на това – каза Милър в петък, чрез Fox 13.

Free Instagram Followers

Както бе отбелязано, WWE пусна изявление в четвъртък, в което казва, че те планират да продължат с шоуто, но те работят върху планове за действие при извънредни ситуации, ако правителствените служители отменят събитието.

Повечето от големите спортни организации са прекратили или отложили сезона си заради коронавируса. Шерифът на окръг Хилсбъро Чад Хронистър заяви, че се надява WWE да последва това.

"Поздравявам всеки спортен франчайз за грешки от страна на предпазливостта", каза Chronister. "Надявам се WWE да следва това. Никога не искам да видя хората да печелят от обществената безопасност."

В изданието на SmackDown в петък, WWE продължи да популяризира WrestleMania 36, но не се споменаваше датата на събитието.

Следете за Wrestling Inc. за актуализации относно състоянието на WrestleMania.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.