сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Теди Лонг припомня WWE Nixing на Vince McMahon RAW "Погребение" след трагедията...

Теди Лонг припомня WWE Nixing на Vince McMahon RAW "Погребение" след трагедията на Крис Беноа

69

Тъмната страна на Пръстена на Viceland имаше своя премиерен епизод на сезон 2 тази седмица и той разказа историята на двойното убийство-самоубийство на Крис Беноа. Теди Лонг имаше дълга история с Беноа и беше попитан дали вижда епизода, когато се присъедини към подкаста The Wrestling Inc Daily за интервю, което ще отпадне този идния понеделник.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Не, не го видях. Мислех, че е 24 март“, каза Дълго, преди да му напомня, че току-що празнувахме 24 март. „О, Исусе Христе! Продължава ме, надявам се, че нямам корона [ смее].

Free Instagram Followers

„Не, пропуснах го, но бих искал да имам възможността да говоря с тези момчета, тъй като бях точно там и част от всичко това. С Нанси и Беноа карах с тях много нощи. Разбих се с Кевин Съливан и той, и Нанси бяха женени по това време, така че бях там, когато нещата започнаха с нея и Беноа.

„Крис беше толкова приятен човек и никога нямаше да повярваш, че нещо подобно щеше да падне. Крис Беноа ще ти даде ризата от гърба му, а също и Нанси беше по същия начин. Ако хората могат да си спомнят, тя беше мениджър на Бъч Рийд и Рон Симънс, преди да ги вкарам. Наричаха се Doom, но те бяха с качулки и аз бях този, който свали качулките. Моето нещо беше, че са двама доста черни мъже, които си прикрил и нека да махнем тези маски и нека хубавите дами да видят как изглеждат. Така че тя имаше шанс да ги управлява, преди да ги докарам. “

WWE разчупи новината за смъртта на Superstars преди понеделник вечер. Дългия беше задкулисие за сюрреалистичната сцена и си припомни зловещия съвпаднал ъгъл, който ставаше по онова време.

„Бяхме в Корпус Кристи, Тексас и се готвехме да правим телевизия“, каза Лонг, преди да излезе, че WWE има ъгъл, при който Vince McMahon беше убит на Raw от миналата седмица.

„Тази телевизия„ Корпус Кристи “беше в деня, когато щяхме да погребем на Винс Макмахон. Имаха ковчега и всичко там. И тогава Винс дойде и ни съобщи новините и затова не успяхме да направим погребението на Винс Макмахон.

„Това беше нереален човек.“

Можете да следите Теди в Twitter @teddyplayalong. Пълното интервю на Теди с Wrestling Inc ще излъчи като част от този епизод на следващия понеделник на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед, като щракнете тук. Последният епизод, с участието на FITE COO Майкъл Вебер, чрез вградения аудио плейър по-долу.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.