събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч The Undertaker Backstage В WWE RAW, Русев разкрива любимия си борец, повече...

The Undertaker Backstage В WWE RAW, Русев разкрива любимия си борец, повече за новия филм на Лана

85

Crunchyroll News наскоро интервюира Русев, който обсъжда аниме и други кечисти, които също са големи фенове на анимето. По време на интервюто Русев определи All Might като любимия си герой на всички времена, тъй като му напомня на Хълк Хоган.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Всичко може, защото той всъщност е Хълк Хоган“, отговори Русев, когато го попита кой е любимият му аниме герой за всички времена. „Хълк Хоган е любимият ми борец.“

Free Instagram Followers

– Както вече беше съобщено, Лана в момента снима научнофантастичния екшън филм “ Космически грях“ с Брус Уилис. Според Deadline.com филмът е за група бойци и учени, които се борят с враждебен извънземен вид, който се опитва да зарази и превземе човешките домакини. Ролята на Лана първоначално е била написана за мъж и е описана като „най-добрият снайперист в галактиката и оловен убиец, който се бори за човешката раса срещу извънземно нашествие“. Едуард Дрейк режисира филма.

– Въпреки че не се появи на камерата, The Undertaker беше задкулисие в RAW в понеделник вечерта според PWInsider. Taker ще бъде в RAW следващия понеделник за подписване на договор за него мач WrestleMania 36 с AJ Styles.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.