TNA Impact Wrestling (23.02.17) – Резултати

382
Anthem Impact Wrestling

Резултатите са от епизода на TNA Impact Wrestling, излъчен на 23 февруари 2017 г.

Шоуто започва с клип на Мат Харди от имението му. Харди търси съвет от жирафа си „Джордж Уошингтън“. Брат Неро пристига. Мат го информира, че скоро ще започне трансформацията си от „Счупения Мат Харди“ към „Златния крал“. Предупреждава Джеф, че по време на прехода може да изгуби способностите си и го моли временно да ги прехвърли на него. Мат призовава „седемте божества“, които да предадат способностите му и Брат Неро веднага усеща ефекта.

Коди и Бранди Роудс се показват пред публика. Коди взима микрофона и споменава всичките легендарни места, които е посетил през изминалата година – AT&T Stadium, Tokyo Dome, Hammerstein Ballroom. Адресира факта, че последният му престой в Impact Wrestling е бил прекратен от Боби Лейшли, който го нападна зад кулисите. Коди успокоява Лейшли, че не е тук заради него, а заради жена си, която нарича „Мини Moose“. Бранди благодари на Коди, че я е вдъхновил и на Муус, че й е помогнал в мача срещу Decay. Moose се появява и Коди лично му благодари. Тонът на разговора обаче се променя, когато Moose заявява, че Бранди има телефонния му номер и може да му звъни по всякакъв повод. Коди заявява, че ако си имат номерата и тренират заедно, неизбежно е, че ще спят заедно. Moose отговаря, че Коди го е приел грешно и просто помага на Бранди, докато той пътува и се бие из целия свят. Бранди е засрамена от реакцията на Коди, който в края на сегмента поваля Moose с удар под кръста, забожда му финишъра си и прави знака на Bullet Club.

Free Instagram Followers
 • Илай Дрейк vs. Тайръс завършва без победител.
  По средата на мача, Дрейк взима микрофон и предлага на Тайръс да възобновят бизнес взаимоотношенията си, като му предлага повишено заплащане. Двамата се прегръщат.

Зад кулисите, Мария помага на Лорел Ван Нес да се приготви за сватбата си по-късно вечерта. Пръстените са у Али, която обаче не е наоколо.

В имението на Харди, Мат се връща от Египет с новото си облекло в стил „Златния крал“. Мат се появява със златна лодка на име „Скарсгард“, която нарича златен ковчег. Мат заявява, че новото му име е Ануннаки и „златната експедиция“ му е отворила очите, че с Джеф трябва да спечелят всички отборни титли в света.

Бившата Шампионка при жените Джейд казва, че е вложила всички сили в последния си мач срещу Роузмери, но враждата не е приключила. Предизвиква я на мач „Последният оцелява“.

Майк Бенет се опитва да успокои Бракстън Сътър преди сватбата му с Лорел, но Сътър заявява, че мисли единствено за Али. Бенет споменава, че Мария е планирала нещо специално за Али.

 • Джеси Годърз побеждава Брам.
  Годърз успява да тушира Брам, въпреки намесата от Еди Кингстън. След мача, Годърз успява да се отбрани от двамата членове на DCC и бяга.

Братята Харди пристигат в Madison Civic Center в търсене на Отборните шампиони на Mid-Atlantic. Основните претенденти за титлите отстъпват позицията на Хардитата, като също така е разкрито, че шампионите не са губили титлите си 12 години.

Мария, Сиена и Лорел пият шампанско зад кулисите, когато пристига Али. Лорел я кара да се чувства ужасно, защото Бракстън не е избрал нея, след което й напомня да резервира хотела, в който Лорел и Сътър ще консумират брака си. В коридора среща Сътър и го пита дали наистина обича Лорел. Той просто се извинява и отговаря, че трябва да направи това.

 • Мач за Отборните титли на Mid-Atlantic: Братята Харди побеждават Матис и Рейдж (c) и стават новите Отборни шампиони на Mid-Atlantic.
 • Джош Барнет побеждава Bad Bones чрез предаване.
  Боби Лейшли наблюдава мача от коментаторската маса. След като взима победата, Барнет конфронтира Лейшли.
 • Мач за Титлата на Х Дивизията: Тревър Лий (c) побеждава DJ Z.
  Лий взима победата след намеса от Шейн Хелмс. След мача, Лий и Хелмс се опитват да контузят DJ Z със стоманен стол, но Андрю Еверет, бивш член на Династията Хелмс, го спасява. Сегментът приключва с Падаща свезда за Тревър Лий.

Младоженецът Бракстън Сътър се запътва към ринга с кума Майк Бенет, който пие от две бутилки шампанско по рампата. Мария се появав заедно с булката Лорел и Али, която носи пръстените. Церемонията започва и Мария настоява да се премине на съществената част. Лорел казва, че не се интересува колко е беден Сътър, защото тя е богата и ще му купи изцяло нов гардероб. Когато времето на важния въпрос идва, Сътър не може да приеме Лорел за своя булка и заявява, че е влюбен в друга – Али. Мария, Лорел и Сиена полудяват. Сътър разкрива, че Мария през цялото време го е изнудвала, в отговор на което тя уволнява Али. Сватбата приключва с хаотичен бой, когато Мария напада Али с обувката си, Бракстън поваля Бенет, Али забожда Копие на Мария, а Роби И също се включва, за да атакува Бенет. Али и Бракстън се целуват в центъра на ринга.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.