събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Tommaso Ciampa казва AEW vs. NXT Ratings Battle "Sure As Hell" има...

Tommaso Ciampa казва AEW vs. NXT Ratings Battle "Sure As Hell" има значение

74

След като AEW направи своя дебют на TNT през октомври и WWE реши да пусне NXT в USA Network, мнозина кръщаваха сряда като началото на сряда Night Wars. Тази фраза стана популярна сред феновете и хората в борбата с медиите, но какво мислят про борците за конкуренцията между AEW и NXT?

Томазо Чиампа от NXT беше попитан как да отиде главата до главата с AEW в интервю за Sportskeeda.

"Това го прави малко по-забавно. Това извежда това конкурентно предимство", каза Чиампа. „Искам да кажа, че имам приятели там и също имам хора там, с които никога не съм срещал или съм споделял пръстен.

Free Instagram Followers

"Страхотно е да видите, знаете ли, всеки просто издига играта си. Всички просто го искат. Не знам дали хората казват, че рейтингите нямат значение … те са сигурни като ад. Има значение, искате да спечелите."

Досега AEW явно е спечелила битката за рейтингите и е публикувала по-добри числа във всички 11 спектакли през 2020 г. Но докато AEW е победител в рейтингите досега, техният марж е малък над NXT като средното разстояние между двете предаванията са около 115 000 зрители.

В допълнение към преместването на NXT в САЩ заради конкуренция, този ход също сигнализира за прекратяване на стигмата на „марката за развитие“ според Ciampa.

"Сега, когато сме в САЩ, правим телевизия на живо. Просто няма повече" да. " Те [NXT списък] правят всичко, което вие бихте съставили като основен играч на списъка “, заяви Чиампа. "Мисля, че това е основното, този превключвател. Това развитие като воня, просто няма."

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.