събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Тони Хан реагира на WWE Промяна на ъгъл на RAW камера

Тони Хан реагира на WWE Промяна на ъгъл на RAW камера

90

Както бе отбелязано по-рано тази вечер на тази връзка, WWE включи ъгъла на камерата за тази седмица RAW от WWE Performance Center. Те използваха ъгъл, подобен на този, който AEW използва за празното издание на „Динамит” през миналата седмица и подобен на заснетия ROH, използван от много години.

Докато феновете в Twitter похвалиха WWE за смяна на външния вид тази седмица, значителен брой фенове започнаха да обвиняват WWE, че копира AEW, веднага след като RAW удари въздуха с новия ъгъл на камерата тази седмица. Изглежда президентът и изпълнителният директор на AEW Тони Хан се съгласи, че WWE е получила идеята от неговата компания.

Хан отговори на туитър от Брайън Алварес от F4Wonline.com, който коментира WWE да променя ъгъла на камерата. Хан отговори на туита на Алварес с GIF на героя на Уилям Дафо Норман Осборн във филма 2002 г. Spider-Man. GIF дойде от сцена, в която Осборн изнесе една от най-популярните си линии от филма – „Знаеш ли, аз самият съм нещо учен“.

Free Instagram Followers

Бившият диктор на WWE и настоящ AEW пръстен Джъстин Робъртс отговори на GIF на Хан с GIF от собствения си GIF от "ти не си достоен!" сцена във филма на света на Уейн.

Можете да видите туитовете от Хан и Робъртс по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.