петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Топ звезди са обявени за специално издание на WWE на The Bump,...

Топ звезди са обявени за специално издание на WWE на The Bump, WWE NXT UK Акценти, WWE Актуализация на запасите

77

– По-горе са акценти от този седмичен епизод на WWE NXT UK в WWE Network. В шоуто участваха Дани Луна срещу шампионката на UK NXT UK Kay Lee Ray, Ridge Holland vs. Joseph Conners, Кени Уилямс срещу Kassius Ohno, плюс главно събитие с шест човека с Trent Seven, Flash Morgan Webster & Dave Mastiff vs. Gallus, и още.

Можете да кликнете тук, за да прочетете нашия подробен доклад за NXT UK за тази седмица.

– WWE акциите се повишиха с 6,16% днес, затваряйки се от $ 36,03 на акция след отваряне на $ 33,57 Днешният връх беше $ 36.56, а ниският – $ 31.77. Акцията в момента е с 2.48% при извънчасово търгуване, при $ 35.13 на акция.

Free Instagram Followers

– Както беше отбелязано, в петък сутринта в 10 часа сутринта в ефира на WWE Digital ще излезе специално издание на WWE’s Bump. Това се случва, защото нормалното шоу в сряда беше заковано поради пандемията на коронавирус и на негово място се излъчи епизод „Best Of“, който можете да видите по-долу.

WWE обяви следните Superstars за утрешния специален епизод, който вероятно ще бъде обаждания – Алекса Блис, Джеф Харди, Браун Стройман, Ксавие Уудс и Дрейк Маверик.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.