понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Трейлър „Тъмната страна на пръстена“ за епизода на Крис Беноа, коментар на...

Трейлър „Тъмната страна на пръстена“ за епизода на Крис Беноа, коментар на Чаво и Вики Гереро

171

Както се вижда по-горе, Vice пусна новия трейлър за сезона две премиери на хитовия им сериал „Dark Side of the Ring“.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Премиерата на сезона в две часове и две части ще излъчи във вторник, 24 март, от 21:00 ч. По Vice TV. Премиерата ще се фокусира върху трагедията на Крис Бенуа от 2007 г.

Free Instagram Followers

Епизодът ще бъде достъпен и за гледане на ViceTV.com и приложението Vice TV.

Както се вижда в трейлъра, имена, представени в епизодите на Беноа, включват Крис Джерико, Вики Гереро, Чаво Гереро, другият син на Крис Дейвид Беноа, сестрата на Нанси Сандра Тофолони и други.

Вики туитваше за участието си в шоуто и написа: „Толкова съм щастлива, че съм част от този проект! @Mexwarrior @DarkSideOfRing и екипът работи усилено от много месеци !! Моля, настройте се ….“

Чаво взе в Instagram и каза, че проектът е близък и скъп за сърцето му.

Той написа: „Ето един проект, по който работя с @evanhusney & @jasoneisener, който е толкова близък и скъп за сърцето ми. напомня на всички, че имаше хора, които бяха толкова силно засегнати, а не само сензационното отразяване на убийствата от медиите. Всички там сърца и души в този проект #vice #darksideofthering #guerrero #benoit #family #brothers “

Джерико ще разкаже всички епизоди на втори сезон. Останалата част от този сезон ще обхваща и следните теми – смъртта на Оуен Харт, убийството на Дино Браво, WWE’s Brawl For All, водеща до контузии в края на кариерата, кариерата на Ню Джак, победата на Дейвид Шулц с репортер 20/20 , смъртта на Нанси Аржентино, историята за WWE Hall of Famers The Road Warriors и опитът на Хърб Абрамс да изгради борба с империя с UWF.

По-долу е пълен сезон два синопсиса, изпратени ни днес от Vice, заедно с публикациите в Twitter и Instagram от Vickie и Chavo:

ТЪМНА СТРАНА НА ПЪРВИЯ Сезон 2, повдига завесата на най-противоречивите истории в борбата и ще бъде премиера във вторник, 24 март от 21:00 ч. ET / PT на VICE TV с двучасов специален епизод на трагичната история на иконата за борба Крис Беноа. Поредицата, продуцирана от VICE Studios, ще излъчва седмично във вторник в 22:00 ET / PT.

Този сезон, DARK SIDE OF THE RING, най-гледаното предаване в историята на VICE TV, се впуска още по-дълбоко в затъмненото минало на борбата, разкривайки бруталните и често трагични последици от живота, живял в квадратен кръг. Икона за борба и бившата суперзвезда от WWE Крис Джерико разказва поредицата.

Премиерният специален епизод от две части се задълбочава в трагичната история на суперзвездата по борба Крис Беноа. През 2007 г. Беноа, едно от най-големите имена в спорта, уби съпругата си Нанси и седемгодишния син Даниел, преди да се обеси в престъпление, което шокира света и предизвика разговор за психичното здраве в спорта, който продължава и днес. Документалният филм предлага безпрецедентен достъп до вътрешния кръг на семейството и приятелите на Беноа, които разкриват сложните си чувства към трагедията 13 години по-късно, включително и синът му Дейвид: „Това определено не беше той. Той все още е моят герой“ и Сандра Тофолони, Нанси Беноа сестра: „Мисля, че го правя, някой ден искам да му простя, че не е днес.“

В следващите епизоди, сезон 2 се потопи в нов списък от истории за борба, който включва: убийството на Дино Браво; противоречивият турнир „Brawl for All“, довел до контузии в края на кариерата; опасената кариера на Ню Джак; Насилието на Дейвид Шулц с репортер 20/20; смъртта на Нанси Аржентино, приятелката на Джими Снука; вътрешната история на борбата за най-доброто отборно партньорство с екип Хоук и животно; Фанатичният опит на Херб Абрамс да изгради борба за империя; и опустошителната история за каскада на Оуен Харт, който се обърка трагично.

Вижте тази публикация в Instagram

Ето един проект, по който работя с @evanhusney & @jasoneisener, който е толкова близък и скъп за сърцето ми. @darksideofthering Историята на Крис Бенуа на @vice 24 март в 21:00 ET / PT Надявам се това да напомни на всички, че имаше хора, които бяха толкова силно засегнати, а не само сензационното отразяване на убийствата от медиите. Всички там сърца и души в този проект #vice #darksideofthering #guerrero #benoit #family #brothers

Публикация, споделена от Chavo Guerrero Jr. (@chavoguerrerojr) на 17 март 2020 г. в 14:03 PDT

[wpcc-script async src=“https://www.instagram.com/embed.js“]

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.